Sport

Ionuț Lupescu iese la atac după retrogradarea lui Dinamo: „Felicitări celor care au tâlhărit clubul în ultimii ani!”

Ionuț Lupescu a ieșit la atac după retrogradarea lui Dinamo, fiind de părere că mai multe persoane din conducerea clubului au făcut ca echipa să ajungă într-o stare deplorabilă.
30.05.2022 | 22:31
Ionut Lupescu iese la atac dupa retrogradarea lui Dinamo Felicitari celor care au talharit clubul in ultimii ani
Varianta lui Ionuț Lupescu la Dinamo nu s-a concretizat. Care este ținta lui Andrei Nicolescu. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Dinamo consideră că la club s-au strâns multe persoane rău intenționate și care au dat dovadă de mult amatorism de-a lungul timpului.

Ionuț Lupescu iese la atac după retrogradarea lui Dinamo

Ionuț Lupescu a ieșit la atac după retrogradarea lui Dinamo, fiind convins că echipa a fost manageriată cu amatorism: „Bineînțeles, am sentimente de amărăciune, de întristare. În urmă cu ceva ani, unii oameni și-au bătut joc de acest club. Mă deranjează și sunt furios pe cei care au condus clubul în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Îl felicit pe Elias, Negoiță și pe domnul Mureșan… Au fost mulți tâlhari în ultimii 15 ani, cineva spunea că s-au strâns cămătarii la Dinamo și așa a fost. S-a ajuns pe spinarea fanilor să își bată joc.

Am plecat în 2001, când am simțit că nu mai eram pe aceeași lungime de undă cu conducerea.

Dinamo nu merita să ajungă în situația asta. Domnul Zăvăleanu părea surprins de toată situația aseară. Să ajungi în acel moment și să nu ai un plan făcut. A dat dovadă că acest club a fost condus pe interese și de foarte mult amatorism.

ADVERTISEMENT

Domnul Zăvăleanu e un administrator, dar sunt ceilalți pe plan economic și pe plan sportiv care nu au făcut ce trebuie. Când schimbi 55 de jucători într-un an, dai dovadă de amatorism și înseamnă că ai bani”, a mai spus Ionuț Lupescu, la TV DigiSport.

„Nimeni nu a spus cum e realitatea la Dinamo!”

„Nimeni nu a spus cum e realitate, important e să revină în Liga 1, dar important acum pentru ei e să dispară acționariatul, DDB-ul nu, e singura soluție sigură DDB că în Liga 2 vor veni niște bani. Va trebui să găsim oameni care să susțină echipa și în aceste momente grele. 

ADVERTISEMENT

DDB-ul nu trebuie să intervină în partea administrativă, rolul suporterilor e să stea în tribune și să ajute echipa, nu să se bage în bucătăria internă a unui club”, a continuat Ionuț Lupescu.

„Se va construi un nou stadion, trebuie să aleagă o conducere competentă, CS Dinamo să facă parte din FC Dinamo. Nu știu, sunt multe variante, dar ne-am săturat de oamenii care au tâlhărit clubul, care au spus că sunt mari afaceriști și care s-au trezit jucându-se cu clubul ca o jucărie.

ADVERTISEMENT

Din 2001, de când am plecat de la Dinamo, eu nu am fost solicitat niciodată să vin în cadrul clubului. Trebuie să fie o societate curată, ca Dinamo să fie din nou bine în 2-3 ani.

Nu știu care e cea mai bună variantă, pentru că nu am actele în față, dar sunt sigur că sunt mulți foști jucători ca și mine care putem ajuta, dar trebuie să fie curat clubul”, a mai spus Ionuț Lupescu.

ADVERTISEMENT