Lupescu, atac la Cătălin Tolontan: “Nu este etalonul presei!”

ALEGERI FRF
Ionuţ Cataramă   
in Stiri sportive
15/04/2018, 18:58
Lupescu, atac la Cătălin Tolontan: “Nu este etalonul presei!”

Totul s-a declanşat după ce Cătălin Tolontan a scris că Lupescu, pe vremea când a activat la FRF, a făcut afaceri cu instituţia condusă la acea oră de Mircea Sandu prin firma personală, Kick Sport Media SRL. Aceasta ar fi tipărit revistele interne ale federaţiei şi ar fi existat “un conflict de interese” în viziunea lui Tolontan pentru că Lupescu era factor de decizie la FRF, dar şi acţionar la societatea respectivă. 

“Am luat preţul cel mai de jos al pieţei!”

“Ar fi fost o chestie imorală dacă aş fi făcut mare profit. Dar, dacă vă uitaţi la Registrul Comerţului, am pierdut o sută şi ceva de mii când s-a închis revista. Am fost naiv! La calitatea înaltă la care am tipărit, am luat la preţul cel mai de jos al pieţei. Dacă te uiţi la ce a făcut acum LPF cu cei de la GSP, cu acea carte care apare, o să vezi că sumele sunt mult mai mari decât cele de atunci. Şi nu ştiu dacă şi calitatea este aceeaşi”, afirmă Lupescu.

Întrebat ce crede despre faptul că şeful GSP susţine că în orice altă parte, Lupescu ar fi fost “out a doua zi”, fostul internaţional a fost la fel de tranşant: “Eu mă îndoiesc că Tolontan este deţinătorul adevărului. Eu nu cred că este etalonul presei româneşti. Cu tot respectul”, a şarjat Lupescu pentru realitatea.net.

 

Închide ×