Îl distruge pe Burleanu! "Nivelul de ură e imens! Sunteţi responsabil!"

Ionut Lupescu, Razvan Burleanu, FRF

Războiul pentru şefia FRF ia amploare. Acuzaţii fără precedent între Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu! Lupescu îl face praf!

Ionuţ Lupescu a trimis o scrisoare deschisă prin care a ţinut să răspundă acuzaţiilor lui Răzvan Burleanu din ultima vreme. Actualul preşedinte al FRF îl atacase pe "Kaiser", afirmând că acesta ar fi avut beneficii financiare imense prin prezenţa sa la Federaţie în mandatul lui Mircea Sandu. Acum, Lupescu îl acuză direct pe Burleanu de ceea ce el numeşte "cel mai mare eşec al fotbalului românesc". 

"Sub mandatul dumneavoastră, calitatea fotbalului românesc a coborât până la ultimul nivel posibil. Sunteţi responsabil pentru cel mai mare eşec administrativ, managerial şi sportiv, din istoria ultimilor 28 de ani ai fotbalului românesc. Niciodată după 1990, fotbalul românesc nu a coborât până pe locul 47 în lume, aşa cum ajunsese anul trecut. Sub mandatul dumneavoastră, au dispărut cluburi de tradiţie, iar echipele româneşti abia mai trec, uneori, un tur, două, în cupele europene", se arată în scrisoarea lui Lupescu. 

"Mi-aţi jignit toţi foştii colegi!"

"Nu v-aţi războit doar cu cluburile de fotbal, ci şi cu propriii angajaţi, care şi-au recâştigat în instanţă drepturile, cu finanţatorii, cu Liga Profesionistă de Fotbal, cu mass-media şi chiar cu suporterii pe care, caz unic în lume, i-aţi acţionat în instanţă. Nici oamenii care au făcut ceva pentru fotbalul românesc, din postura de fotbalişti, antrenori sau arbitri nu au scăpat de furia dumneavoastră fără cauză. Pe colegii mei de generaţie i-aţi jignit, doar pentru că mi-au fost alături, când mi-am lansat candidatura. Nivelul dumneavoastră de ură este, se pare, invers proporţional cu rezultatele obţinute", a fost poziţia lui Lupescu.