Video. Ionuţ Lupescu şi-a încheiat turneul prin ţară: “Nu-mi imaginam că sunt atât de iubit”

Tibi Demeter   
in Fotbal intern
12/04/2018, 15:55
Video. Ionuţ Lupescu şi-a încheiat turneul prin ţară: “Nu-mi imaginam că sunt atât de iubit”

Fostul component al generaţiei de aur şi-a propus la începutul campaniei electorale pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal să viziteze toate Asociaţiile Judeţene de Fotbal din ţară, lucru pe care l-a reuşit înaintea alegerilor de pe 18 aprilie, programate la Casa Fotbalului. Lupescu a rămas surprins de modul în care a fost primit în teritoriu.

”Astăzi am vizitat ultima reşedinţă de judeţ în turneul naţional pentru preşedinţia FRF. Vreau să vă spun că sunt deosebit de încântat, din mai multe puncte de vedere: în cadrul întâlnirilor din aceste aproape două luni am revăzut prieteni dragi, cu care am lucrat, dar am întâlnit şi oameni noi, iar discuţiile pe care le-am avut cu ei, modul în care am relaţionat, îmi confirmă că am luat decizia corectă, aceea de a mă întoarce în fotbalul românesc”, a declarat fostul director tehnic al UEFA cu ajutorul reţelelor de socializare.

Lupescu, impresionat de cooperare AJF-urilor

“A fost o deosebită plăcere, pentru că absolut toţi au dorit să contribuie cu idei, prin grupuri de lucru, la dezvoltarea fotbalului. Am avut dezbateri şi am identificat multe idei bune pe care, cu siguranţă, le vom pune în aplicare în programul pe care, împreună, l-am realizat. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat, tuturor celor care m-au primit în casele lor şi aş vrea să le mulţumesc şi românilor care, indiferent că eram pe stradă, la un restaurant sau într-o benzinărie, au fost alături de noi. Sincer, eu ştiam deja că Generaţia de Aur este iubită de români, dar nu mi-am imaginat că eu şi colegii mei suntem iubiţi atât de mult”, a continuat fostul component al echipei naţionale.

Închide ×