Ionuț Lupescu, intervenție acidă în conflictul Rednic – Lucescu! „Are coșmaruri cu noi”

Alexandru Năstase   
in Dinamo
10/02/2019, 14:09
Ionuț Lupescu, intervenție acidă în conflictul Rednic – Lucescu! „Are coșmaruri cu noi” GALERIE FOTO
Ionuț Lupescu a pierdut alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Conflictul Mircea Rednic – Mircea Lucescu face și victime colaterale. Ionuț Lupescu nu a mai rezistat și a avut o intervenție acidă la adresa antrenorului dinamovist. Fostul candidat la șefia Federației Române de Fotbal l-a taxat pe Rednic după ce acesta i-a acuzat pe cei doi că s-au întâlnit ca să comploteze împotriva lui.

„Are coșmaruri cu noi! Nu știam că trebuie să-i cerem voie, ca să ne întâlnim. M-am văzut nu doar cu cei doi pe care i-a menționat (n.r. – Lucescu și Andone), ci și cu Radu (n.r. – Răducioiu) și cu Florin (n.r. – Prunea). Ne-am văzut la un restaurant și am mâncat, nici măcar nu discutăm de Dinamo, la astfel de întâlniri. Am văzut că și-a publicat declarația de avere (n.r. – Rednic a detaliat, într-un interviu, ce proprietăți deține), ne-a spus cât de bogat este, așa că nu-mi fac probleme pentru stabilitatea clubului Dinamo”, a declarat Ionuț Lupescu pentru Libertatea.

Ionuț Lupescu, intervenție acidă în conflictul Rednic - Lucescu! Lupescu
Ionuț Lupescu l-a acuzat în termeni duri pe Mircea Rednic

Ionuț Lupescu, intervenție acidă în conflictul Rednic – Lucescu!

Și Mircea Rednic a ieșit la atac la finalul partidei câștigată de Dinamo la Sf Gheorghe. Antrenorul câinilor a acuzat faptul că tripleta Lucescu – Andone – Lupescu se pregătește să preia gruparea din Ștefan cel Mare. Rednic a povestit episodul întâlnirii celor 3 într-un restaurant și a precizat că toți au situații incerte. Mircea Lucescu este pe făraș și își negociază plecarea de la naționala Turciei. Andone este manager la Voluntari, dar clubul e la un pas de retrogradare, în timp ce Lupescu este liber de contract după ce a pierdut alegerile de la FRF.

„Am fost foarte clar, nu eu am provocat aceste discuții. E un om pe care îl apreciez și îl respect, dar niciodată n-aș putea lucra cu Mircea Lucescu la Dinamo! Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone, cu Ionuț Lupescu. M-aș bucura, chiar aș fi fericit să vină. Dacă se întâmplă asta, dacă reușesc să-i conving pe Lucescu, Andone și Lupescu să vină la echipă, atunci chiar ar trebui să mi se facă statuie”, a spus Mircea Rednic

  • 6 puncte a obținut Dinamo în primele două jocuri ale anului

 

Închide ×