Fotbal intern

Ionuţ Lupescu la Dinamo, în locul lui Ionel Dănciulescu?! Cine mai e pe lista lui Negoiţă

22.09.2018 | 08:34
Ionut Lupescu la Dinamo in locul lui Ionel Danciulescu Cine mai e pe lista lui Negoita

Ionel Dănciulescu şi-a prezentat demisiadin funcţia de director general al lui Dinamo, imediat după eşecul cu Poli Iaşi din etapa 9 a Ligii 1 Betano. Patronul Ionuţ Negoiţă are mai multe variante pentru a îl înlocui pe fostul mare golgeter dinamovist, dar cel mai sonor nume de pe listă este cel al fostului internaţional român, Ionuţ Lupescu.

Ajuns la 49 de ani, Ionuţ Lupescu nu mai are niciun angajament cu UEFA după ce a candidat fără succes în luna aprilie la alegerile FRF, acolo unde a fost învins de Răzvan Burleanu. Potrivit celor de la gsp.ro, fostul căpitan dinamovist ar fi sosit vineri seara în România şi a purtat negocieri intense cu patronul Negoiţă.

Ionuţ Lupescu, pe lista înlocuitorilor lui Dănciulescu la Dinamo

Sursa citată susţine că negocierile dintre cele două părţi sunt avansate şi că un contract între Dinamo şi Ionuţ Lupescu ar putea fi semnat chiar în acest weekend. Ionuţ Lupescu a jucat între anii 1986-1990 şi 1998-2002 la Dinamo, timp în care a reuşit să câştige două titluri şi trei Cupe ale României.

Cu toate acestea, Ionuţ Lupescu nu este singura opţiune pentru Ionuţ Negoiţă pentru postul de director general al trupei din Ştefan cel Mare. Printre numele care se vehiculează că ar putea veni în locul lui Ionel Dănciulescu mai sunt Marius Stan, fost preşedinte al Oţelului şi primar al Galaţiului, Cornel Şfaiţer, fost preşedinte la FC Botoşani şi Marius Niculae, fostul atacant al echipei din Ştefan cel Mare. De asemenea, există şi opţiunea ca Bogdan Bălănescu, actualul secretar general al clubului să fie promovat pe postul lui Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a demisionat din conducerea lui Dinamo

Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo Bucureşti, la mai puţin de un an după ce a preluat funcţia de director general de la Dinamo. E l a susţinut că nu a mai vorbit în ultima perioadă cu Ionuţ Negoiţă, patronul echipei: “Dacă am rămas cinci ani de zile la Dinamo, sunt şi eu părtaş pentru parcursul mai puţin bun din această perioadă. Cu Alexandru David am vorbit. Cu Negoiţă nu am vorbit. De câteva luni nu am mai dialogat. Eu i-am spus mai multe lucruri, care acum s-au adeverit. Nu am niciun conflict cu nimeni. Îi mulţumesc lui Alexandru David că a încercat să mă convingă să rămân. Dinamo nu a funcţionat în ultimii cinci ani. Am tot încercat să cred în acest proiect, dar am ajuns într-un punct mort din punct de vedere profesional”, a spus “Danciu-gol”.

Pe lângă Ionel Dănciulescu, Dinamo a rămas şi fără antrenor după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 0-1. Florin Bratu a fost demis de conducerea lui Dinamo, după a treia înfrângere consecutivă. FANATIK.RO a aflat că principalii candidaţi să îi ia locul sunt Claudiu Niculescu şi Dan Alexa.