Fotbal intern

Ionuț Lupescu, mesaj tranșant către jucătorii și staff-ul lui Dinamo: ”Vă rog să fiți profesioniști”

28.04.2021 | 19:51
Ionut Lupescu mesaj transant catre jucatorii si stafful lui Dinamo Va rog sa fiti profesionisti
ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu, membru de elită al Programului Doar Dinamo București (DDB), a transmis un mesaj jucătorilor și staff-ului clubului din Ștefan cel Mare în care le cere să nu abandoneze lupta pentru salvarea de la retrogradare, să fie profesioniști până la capăt.

Ajunsă pe loc retrogradabil direct și susținută financiar prin eforturile suporterilor-acționari, a doua cea mai titrată echipă de fotbal din România este aproape să părăsească prima scenă a fotbalului intern, pentru prima oară în istorie.

ADVERTISEMENT

În acest moment ”câinii” se află pe penultima poziție a clasamentului în play-out, la opt puncte în urma celor de la FC Voluntari, echipa clasată pe prima poziție deasupra liniei roșii.

Ionuț Lupescu, mesaj tranșant către jucătorii și staff-ul lui Dinamo: ”Voi sunteţi singurii care vă puteţi ajuta”

Triplu campion al României cu Dinamo, Ionuț Lupescu este unul dintre suporterii de lux ai trupei din Ștefan cel Mare. Ca sportiv format la clubul Dinamo, fostul candidat la președinția FRF a simțit că este momentul oportun să transmită un mesaj echipei care l-a lansat în fotbalul mare.

ADVERTISEMENT

”Cred că știu ce în sufletul vostru și ce simțiți acum. Sunt foarte puțin care v-ar înțelege. Ați avut un an foarte greu, cu pandemia, lipsa suporterilor și schimbare la nivelul conducerii. Au venit oameni care nu și-au respectat promisiunile. 

Nu e ușor să ai patru antrenori într-un singur an. Dar am ajuns într-o situație în care e nevoie ca voi să faceți ceva. Voi sunteți singurii care vă puteți ajuta și care puteți să înlăturați partea negativă din jurul vostru.

ADVERTISEMENT

E normal ca lumea să vă aducă critici, dar e momentul să vă uniți, să fiți un comando. Cred că sunteți mai valoroși decât locul din clasament. Nu vă cere nimeni să jucați pentru culorile clubului sau pentru suporteri. Jucați pentru voi. Banii vin și se duc, rămân trofeele, succesele și insuccesele. Nimeni nu vrea să aibă în C.V-ul lui că a retrogradat un club ca Dinamo.

Domnule Uhrin, domnule Sorescu, domnule Nemec, domnule Anton, vă rog să fiți profesioniști. Să jucați pentru voi. Dacă vă respectați pe voi, sunt sigur că veți avea succes”, le-a transmis Ionuț Lupescu dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

Trei luni fără victorie pentru Dinamo

Până la finalul campionatului, Dinamo mai are de disputat șase partide, ceea ce înseamnă că în joc mai sunt 18 puncte pe care dacă le-ar obține și-ar salva cel mai negru sezon din istorie.

Însă, jocul echipei nu arată deloc bine, iar eșecurile se adună unul după altul. Dinamo nu a mai câștigat un meci în Liga 1 de pe 31 ianuarie, când s-a impus cu 1-0 la UTA Arad.

De atunci și până în prezent, ”câinii” au pierdut 10 jocuri și au obținut doar trei puncte. Roș-albii vor disputa următoarea partidă, joi, 29 aprilie, acasă cu FC Voluntari. Orice alt rezultat în afară de victoriei ar reprezenta încă un pas spre Liga 2.

ADVERTISEMENT