Sport

Ionuţ Lupescu se teme pentru viitorul lui Dinamo: „Să vedem dacă va începe în Liga 2“

Ionuț Lupescu este numele pronunțat recurent de fanii dinamoviști, atunci când se pune problema instalării unui lider administrativ. Fostul mijlocaș al ”câinilor” pune la îndoială viitorul echipei Dinamo.
28.06.2022 | 16:05
Ionut Lupescu se teme pentru viitorul lui Dinamo Sa vedem daca va incepe in Liga 2
Ionuț Lupescu este dorit de fanii dinamoviști în fruntea clubului ”Kaiserul” însă ezită să se alăture proiectului. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ionuț Lupescu nu ar spune nu revenirii în Ștefan cel Mare, de această dată în calitate de președinte, dar viitorul echipei Dinamo pare extrem de nesigur în acest moment, în viziunea ”Kaieserului”.

Ionuț Lupescu: ”Suporterii mă vor, dar nu ei conduc clubul”

În vârstă de 53 de ani, Ionuț Lupescu este văzut de majoritatea fanilor dinamoviști singurul om capabil să redreseze clubul din Ștefan cel Mare și să-i redea gloria de altă dată.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al ”câinilor” are o vastă experiență managerială și nu ar spune nu unei reveniri la clubul la care s-a format ca fotbalist, dar nu în acest moment.

Cel alintat ”Kaiserul” spune că atâta timp cât clubul este controlat de administratorul judiciar Răvan Zăvăleanu, nu este momentul potrivit să se alătura proiectului.

ADVERTISEMENT

”În situația actuală nu m-aş întoarce la Dinamo, e o societate care este cum este, am mai declarat-o de 20 de ani de când am plecat.

Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo. Ştiu că suporterii mereu au vrut, dar nu ei conduc, ci administratorul judiciar, dar cu siguranţă în modul cum e structurat acum clubul, nu.

ADVERTISEMENT

Nu sunt dezamăgit că nu m-a căutat nimeni, sunt oameni competenţi, şi-au demonstrat competenţa în ultimii 15-20 de ani, ceea ce înseamnă să conduci un club ca Dinamo şi s-a ajuns unde s-a ajuns”, a spus ironic Lupescu, la Orange Sport.

În ce condiții ar accepta Ionuț Lupescu să preia o funcție de conducere la Dinamo

În cariera lui Ionuț Lupescu a jucat în Liga 1 la o singură echipă, Dinamo. A avut patru perioade în care a îmbrăcat tricoul roș-alb al ”câinilor” și a cucerit șase trofee – 3 titluri și tot atâtea Cupe.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte este unul dintre oamenii care se identifică cu clubul din Ștefan cel Mare. Ionuț Lupescu nu se lasă copleșit de sentimente și spune că există o posibilitate, e drept redusă, de a prelua conducerea clubului, dar trebuie întrunite câteva condiții minimale.

”Depinde dacă Dinamo poate promova direct, dacă au un lot viabil, dacă au putere financiară, stabilă. Eu cred că există un culoar foarte bun ca să promoveze.

Sunt multe lucruri, să vedem dacă vor începe chiar şi în Liga 2, lucruri care probabil nici în Liga 2 nu vor merge. Trebuie să îl întrebați pe Zăvăleanu, el e cel mai în măsură să explice ce urmează pentru Dinamo”, a adăugat Ionuţ Lupescu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT