Fotbal intern

Ionuț Lupescu, pus pe gânduri de noii acționari de la Dinamo: “Nu se prezintă, lucrează printr-un off-shore… Nu știm nimic despre ei”

16.08.2020 | 12:00
Ionut Lupescu pus pe ganduri de noii actionari de la Dinamo Nu se prezinta lucreaza printrun offshore Nu stim nimic despre ei
ADVERTISEMENT

Dinamo a intrat într-o nouă eră Spaniolul Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului de la Ionuț Negoiță, însă până acum nimeni nu știe care este planul spaniolilor cu clubul. 

Ibericii nu au organizat încă o conferință de presă prin care să anunțe ce au de gând, singurele informații fiind publicate pe rețelele de socializare, atât în ceea ce privește preluarea clubului, cât și deciziile de pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional, Ionuț Lupescu, a declarat că nu vede cu ochi buni această preluare, în condițiile în care noul investitor nici nu s-a prezentat măcar în fața suporterilor, care au și ei un procent din club:

“Vin unii care nu știu nimic despre club și dau sute de mii de euro în pandemie”

“Mă pune pe gânduri această preluare a lui Dinamo. Vedeți și voi la echipele din Champions League, se cunosc patronii, totul este la suprafață. Aici mi se pare ciudat. Vin unii care nu știu nimic despre club și dau sute de mii de euro în pandemie. Dar noi nu știm nimic despre ei. 

ADVERTISEMENT

Eu nu i-am văzut pe acești conducători. În momentul în care preiei un club ca Dinamo, nu vii tu să prezinți conducerea? Cine este proprietarul, cine este președintele?

Dacă ești de bună credință, cred că ar trebui să vii în față și să spui cine ești, ce vrei, ce obiective ai, ce strategie ai. 

ADVERTISEMENT

Este ciudat că acești acționari operează printr-un off-shore. Mă deranjează aceste lucruri pentru că în trecut unii conducători de la Dinamo au încercat să facă niște tranzacții prin astfel de firme off-shore și nu a ieșit bine. 

“Oamenii din Spania mi-au spus că nu știu cine este acest Cortacero”

În acest moment nu există transparență. Mai mult, de bine de rău, nu doar spaniolii dețin echipa. Suporterii lui Dinamo dețin un procent din acest club și ar trebui să vorbești și să negociezi cu ei. Nici asta nu s-a întâmplat. 

ADVERTISEMENT

Eu am mai vorbit cu contactele mele. Oamenii din Spania mi-au spus că nu știu cine este acest Cortacero. Au venit la București, s-au prezentat în fața voastră? Cred că ar fi fost frumos să se prezinte, față de suporterii dinamoviști”, a spus Lupescu la Digisport.

 

ADVERTISEMENT