ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Lupescu îşi lansează programul sprijinit de Luce şi Generaţia de Aur

Ionuţ Lupescu îşi lansează programul-manifest lunea viitoare, la hotelul„ Marriott”, înconjurat de majoritatea coechipierilor din Generaţia de Aur.
Autor: Silviu Ghering | 19.02.2018 | 22:09
Lupescu îşi lansează programul sprijinit de Luce şi Generaţia de Aur

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat ultimul candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, care îşi va alege şeful pentru următorii 4 ani pe data de 18 aprilie, într-a treia miercuri a lui Prier. Şi trebuie din această cauză să recupereze decalajul temporal faţă de ceilalţi contracandidaţi, în special faţă de actualul preşedinte FRF Răzvan Burleanu, care este hotărât să nu-şi piardă fotoliul din fruntea fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Lupescu îşi lansează programul-manifest lunea viitoare, pe 26 februarie, la hotelul „Marriott”, sala AB de la etajul 1, la ora 13:00. Vor fi invitaţi de marcă, începând cu antrenorul care i-a făcut botezul în Divizia A, la Dinamo, evident este vorba de Mircea Lucescu. Nu vor lipsi prietenii şi totodată coechipierii din Generaţia de Aur, Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu, Florin Prunea, Ilie Dumitrescu sau Dorinel Munteanu.

Ionuţ Lupescu, sprijinit de Lucescu, Hagi şi Generaţia de Aur

Abia după ce programul-manifest va fi public, Ionuţ lupescu va pleca în ţară pentru a se întâlni cu membrii electori din toate judeţele şi a le explica în amănunt ce vrea să schimbe în fotbalul românesc, începând de la baza piramidei, adică fotbalul juvenil şi cel de nivel judeţean, până la nivelul Ligii 1 şi echipa naţională.

ADVERTISEMENT

„Nu puteam să plec câine surd la vânătoare”

„Mi s-a reproşat că nu mă duc mai repede în ţară ca să recuperez din avantajul preşedintelui FRF, care este cunoscut şi şefii AJF-urilor ştiu bine ce a făcut până acum şi ce poate face de acum încolo din ce promite. Nu puteam, însă, să plec câine surd la vânătoare, fără să am un program-manifest clar, coerent, pe care să-l prezint, să-l discut şi să-l îmbunătăţesc cu ceea  ce vor oamenii de fotbal din teritoriu”, a explicat pentru FANATIK.RO decizia sa Ionuţ Lupescu.

Mii de like-uri pe facebook

Ultima realizare „electorală” a lui Ionuţ Lupescu a fost lansarea paginii sale de facebook, în urmă cu câteva zile. A adunat deja peste 4300 de like-uri, toţi cei care i-au accesta pagina arătându-se încântaţi de candidatura sa, leit-motivul fiind „Fotbalul românesc se întoarce acasă, la fotbaliştii care l-au dus în cea mai bună perioadă din istoria sa”.

ADVERTISEMENT

„Îl susţin pe Lupescu, pentru că e momentul ca în fotbalul românesc să apară un om care este legat de acest fenomen şi este acceptat de marea masă a suporterilor. Este nevoie de un consens pentru a face performanţă la nivel de echipă naţională. Obligaţia Federaţiei este de a face din echipa naţională o echipă competitivă, care să participe la turnee finale. Ionuţ a trecut prin toate. Îl cunosc foarte bine, l-am promovat la 16 ani şi la 18 ani l-am pus căpitan. A jucat fotbal la cel mai înalt nivel, şase ani în Bundesliga. A simţit şi ce înseamnă să fii antrenor, a plecat pe direcţia administrativă şi a reuşit, a avut momente foarte bune. La UEFA s-a comportat foarte bine, din moment ce Platini l-a propus şi l-a ales. S-a descurcat foarte bine, a reuşit să-şi facă prieteni şi colaboratori printre antrenorii europeni. A venit momentul să preia fotbalul românesc, Federaţia şi să o ducă mai departe” – Mircea Lucescu

7 săptămâni are la dispoziţie Ionuţ Lupescu ca să-i convingă pe electori că este mai potrivit decât ceilalţi candidaţi pentru postul de preşedinte FRF

ADVERTISEMENT

13 ani în administraţia fotbalului (6 la FRF şi 7 la UEFA) are în CV Ionuţ Lupescu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!