Ionuț Lupescu, un nou atac frontal la Negoiță! „Nu și-a ales cei mai buni sfătuitori”

Alexandru Năstase   
în Dinamo
21/01/2019, 08:22
Ionuț Lupescu, un nou atac frontal la Negoiță! „Nu și-a ales cei mai buni sfătuitori” GALERIE FOTO
Ionuț Lupescu este nemulțumit de strategia aplicată de Ionuț Negoiță la club

Fostul internațional, Ionuț Lupescu a lansat un nou atac frontal la adresa finanțatorului dinamovist, Ionuț Negoiță! „Kaiserul” nu este mulțumit deloc de ce se întâmplă la echipa din Ștefan cel Mare, în ciuda faptului că gruparea antrenată de Mircea Rednic a reușit o primă victorie în stagiul de pregătire din Antalya. Lupescu consideră că Negoiță putea să ridice clubul la un alt nivel, dar a ales să se înconjoare de câțiva oameni care nu își doresc neapărat lucrul acesta.

”I-am mai spus și lui Ionuț Negoiță, spun și acum. Nu și-a ales cei mai buni sfătuitori. Eu sper ca Dinamo să se califice în play-off, deși nu cred că vor reuși asta”, a declarat Ionuț  Lupescu, prezent la Trofeul Legendelor Capitalei, un mini turneu de old-boys.

Ionuț Lupescu, un nou atac frontal la Negoiță! Lupescu
Ionuț Lupescu ar vrea ca Dinamo să se axeze pe jucători din propria pepinieră

Ionuț Lupescu, un nou atac frontal la Negoiță!

Nu s-a oprit aici Ionuț Lupescu. Fostul mijlocaș al echipei naționale crede că strategia aplicată de Rednic nu este neapărat cea câștigătoare. La echipă vin prea mulți străini, în condițiile în care Dinamo trebuia să se bazeze în aceste momente mai degrabă pe jucători din propria pepinieră, atrage atenția „Kaiserul”.  ”Cred că Dinamo trebuia să se bazeze, în primul rând, pe propria pepinieră, una care era foarte bună. În istoria fotbalului românesc, cred că cei mai mulți jucători care au ajuns la echipa națională au provenit de la Dinamo. Cel puțin în București”, a mai spus Ionuț Lupescu.

Nu este pentru prima oară când Ionuț Lupescu îl critică pe omul cu banii din Ștefan cel Mare. Fostul internațional i-a atras atenția lui Negoiță și în urmă cu o lună de zile. “E clar că lipseşte un concept, e clar că Negoiţă nu a pus oameni pricepuţi acolo. Eu nu pot să înţeleg cum să schimbi aşa atâţia jucători în 6 luni, şi antrenori, şi jucători. Nu are cum să meargă treaba”, a declarat, în trecut, Ionuţ Lupescu.

  • 11 este locul pe care îl ocupă Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano

 

Închide ×