“Lupescu va candida sigur! El câştigă!”. Dragomir explică de ce

Alex Bradescu    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
07/02/2018, 18:02
“Lupescu va candida sigur! El câştigă!”. Dragomir explică de ce

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Ionuţ Lupescu e decis să candideze la alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Fostul şef al LPF afirmă că i-a intermediat deja o întâlnire acestuia cu Gigi Becali pentru a beneficia de influenţa pe care patronul FCSB o are. 

“Şi eu ştiu că Ionuţ Lupescu va candida şi va câştiga. Acum vreo câteva zile l-am rugat pe Gigi Becali să aibă o întâlnire cu Ionuţ Lupescu. De ce? Păi cine crede că Becali nu e influent în fotbalul românesc e un tâmpit!”, a spus Dragomir la o televiziune de sport. 

“Ionuţ Lupescu se va întâlni cu 30-40 de preşedinţi”

Dragomir afirmă că Lupescu are deja programate întâlniri cu mai mulţi şefi de cluburi din Liga 1 Betano, dar şi din ligile inferioare, pentru a le prezenta acestora programul prin care va conduce FRF. 

“Ionuţ se va vedea cu încă 30-40 de preşedinţi. Dacă nu se bagă oamenii politici care l-au ajutat şi data trecută pe Burleanu, atunci câştigă fără emoţii. Poate ar trebui să-l convingă şi pe Marcel Puşcaş să fie de partea lui. Sunt sigur şi că va veni cu o altă propunere despre sistemul competiţional”, a spus Dragomir. 

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.