"Lupescu va candida sigur! El câştigă!". Dragomir explică de ce

Ionut Lupescu, FRF

Dumitru Dragomir explică felul în care Ionuţ Lupescu îl va învinge pe Răzvan Burleanu în alegerile pentru preşedinţia FRF

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Ionuţ Lupescu e decis să candideze la alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Fostul şef al LPF afirmă că i-a intermediat deja o întâlnire acestuia cu Gigi Becali pentru a beneficia de influenţa pe care patronul FCSB o are. 

"Şi eu ştiu că Ionuţ Lupescu va candida şi va câştiga. Acum vreo câteva zile l-am rugat pe Gigi Becali să aibă o întâlnire cu Ionuţ Lupescu. De ce? Păi cine crede că Becali nu e influent în fotbalul românesc e un tâmpit!", a spus Dragomir la o televiziune de sport. 

"Ionuţ Lupescu se va întâlni cu 30-40 de preşedinţi"

Dragomir afirmă că Lupescu are deja programate întâlniri cu mai mulţi şefi de cluburi din Liga 1 Betano, dar şi din ligile inferioare, pentru a le prezenta acestora programul prin care va conduce FRF. 

"Ionuţ se va vedea cu încă 30-40 de preşedinţi. Dacă nu se bagă oamenii politici care l-au ajutat şi data trecută pe Burleanu, atunci câştigă fără emoţii. Poate ar trebui să-l convingă şi pe Marcel Puşcaş să fie de partea lui. Sunt sigur şi că va veni cu o altă propunere despre sistemul competiţional", a spus Dragomir.