ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionuț Luțu l-a adus pe Bogdan Vintilă la FCSB. “Băiatul ăsta o să ajungă antrenor mare, nu-l subestimați!”

Autori: Ionut Neamţu, Iuliana Spirache | 02.11.2019 | 14:31
Ionuț Luțu l-a adus pe Bogdan Vintilă la FCSB.
Valeriu Argăseală, Gigi Becali și Ionuț Luțu la FCSB - Botoșani. Ultimul l-a adus pe Bogdan Vintilă la vicecampioana României. Sursă foto: sportpictures.eu

Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF, a dezvăluit că Bogdan Argeș Vintilă a fost adus de Ionuț Luțu la FCSB. Mai mult, fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal este de părere că actualul antrenor al vicecampioanei României a stârnit invidia în rândul tehnicienilor care nu îi dădeau nicio șansă la FCSB.

ADVERTISEMENT

Ionuț Luțu l-a adus pe Bogdan Vintilă la FCSB

„Mă bucur mult pentru Bogdan Vintilă. Știu sigur că mulți oameni din fotbalul românesc au râs atunci când au aflat pe cine pune Gigi antrenor. Stiți cine i l-a propus lui Gigi pe Vintilă? Ionuț Luțu! El a fost omul care i l-a propus lui Gigi pe Bogdan Vintilă. Și de băiatul ăsta se râde pe la colțuri, dar el este unul dintre oamenii de mare încredere ai lui Gigi Becali. 

Antrenorul Vintilă și-a făcut treaba de la meci la meci. Știți câtă invidie este pe el acum? Dar acest băiat și-a văzut de treaba lui și nu a intrat în polemici. Nu-l subestimați! Nici băieții din vestiar nu comentează la Vintilă, așa cum comentau pe la Andronache”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport. 

Vintilă și Uhrin l-au impresionat pe Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bogdan Vintilă și Dusan Uhrin și susține că cei doi sunt revelațiile campionatului. Totodată, fostul șef de la LPF crede că antrenorul lui Dinamo ar fi dus echipa pe locul 1 dacă ar fi avut un patron cum e Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

 „După părerea mea Vintilă și Uhrin sunt revelațiile campionatului. Prunea a făcut o mișcare inteligentă cu aducerea lui Uhrin în Ștefan cel Mare. Antrenorul lui Dinamo este un vulpoi, iar eu sunt sigur că multe echipe de la noi ar vrea să îl aibă în curtea lor. Dacă Uhrin avea la echipă un patron cu banii lui Gigi Becali, atunci Dinamo era pe locul 1 sau 2 în campionat”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată mai sus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!