Fotbal intern

Tot mai multă lume îl propune antrenor pe Ionuţ Luţu la FCSB! “Ar lua campionatul în joc de glezne!”

Autor: Iuliana Spirache | 30.05.2019 | 14:29
Ionuț Luțu și Nicolae Stanciu cu trofeul câștigat de FCSB. Fostul fotbalist, propus pe banca tehnică a vicecampioanei României. Sursă foto: sportpictures.eu

Dumitru Dragomir și Cornel Dinu, doi oameni importanți din fotbalul din România, cred că Ionuț Luțu ar face performanță la FCSB. Vicecampioana României a rămas fără antrenor principal după ce latifundiarul din Pipera l-a demis pe Mihai Teja, iar cei doi sunt de părere că Gigi Becali ar trebui să meargă pe mâna fostului fotbalist al roș-albaștrilor care își va lua licența Pro.

Dumitru Dragomir îl propune pe Ionuț Luțu la FCSB

“Dacă aș fi în locul lui Gigi Becali, l-aș pune pe Luțu antrenor și aș lua campionatul în joc de gleznă. Știți care e cea mai mare calitate a lui Luțu? Faptul că a rezistat atâta timp alături de Gigi, că nu i-a dat ăla un șut în fund. Cine a mai rezistat atât? Meme  și Argăseală poate… Dar și Meme s-a mai certat cu Becali“, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal), conform Pro X.

Dumitru Dragomir a comentat și în legătură cu o posibilă revenire a lui Edi Iordănescu la FCSB, iar fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că relația dintre antrenorul celor de la Gaz Metan și Gigi Becali se va strica foarte repede. “Edi este orgolios, este un antrenor foarte bun, nu admite să îl calce cineva pe bombeuri, iar Becali nu admite să comande cineva pe banii lui. Se vor certa repede”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Valeriu Argăseală, Gigi Becali și Ionuț Luțu la un meci al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Valeriu Argăseală, Gigi Becali și Ionuț Luțu la un meci al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu

Ionuț Luțu, lăudat de Cornel Dinu în urmă cu un an

“De la FCSB, singurul care știe fotbal și care ar putea să facă ceva este Luțu. Îl văd stând la meciuri întotdeauna lângă Becali, păcat că nu e ascultat fiindcă e singurul de acolo, chiar și peste antrenor, dar și peste manager, care știe fotbal. Vă spun eu că Luțu e foarte capabil și dacă l-ar asculta pe el, atunci Steaua ar arăta mult mai bine.

Luțu știe mai mult fotbal decât toți cxei de acolo. Dar nu are continuitate, nu s-a apucat să facă meseria asta de la început. El, săracu, e șofer. Stă pe acolo, ia mâncarea din Dorobanți. E un băiat minunat. Îl știu, l-am cumpărat eu la Național cu 6 milioane de la Slatina. E un tip inteligent, un tip loial, un tip de caracter“, spunea Cornel Dinu în luna octombrie a anului 2018.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!