Fotbal intern

Ionuț Luțu, one man show. El este omul care se ocupă în aceste zile de toate donațiile lui Gigi Becali. Exclusiv

10.04.2020 | 20:23
Ionut Lutu one man show El este omul care se ocupa in aceste zile de toate donatiile lui Gigi Becali Exclusiv
Valeriu Argaseala, Gigi Becali si Ionut Lutu in tribuna la meciul de fotbal dintre FCSB si FC Botosani. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ionuț Luțu este omul care în zilele de când s-a decretat starea de urgență în România se ocupă de toate donațiile lui Gigi Becali. Mâna dreaptă a patronului de la FCSB, omul bun la toate, are un program extrem de încărcat de când s-a întrerupt fotbalul.

Pentru că Gigi Becali stă mai mult acasă în Pipera și merge doar la biserică, unde are cheie, sau să dea de mâncare la călugări, Ionuț Luțu a devenit one man show, omul cel mai activ din preajma șefului.

ADVERTISEMENT

Ionuț Luțu se ocupă de toate donațiile lui Gigi Becali în aceste zile. Este ajutat de o contabilă și de un avocat!

Starea de urgență în România, determinată de criza provocată de coronavirus, a început luni 16 martie, pentru 30 de zile. Acum va mai fi prelungită cu încă o lună.

În primele zile de când autoritățile au decis izolarea la domiciliu, dar lucrurile erau, totuși, ceva mai relaxate, Gigi Becali a mai făcut zilnic drumuri la Palatul din Aleea Alexandru, așa cum obișnuia. Cu Ionuț Luțu non-stop alături.

ADVERTISEMENT

După apariția mai multor ordonanțe militare, Gigi Becali nu a mai mers la Palat. A continuat să fie activ în viața socială, încercând să ajute cu tot ceea ce poate în această perioadă. Dar, fizic, nu s-a mai deplasat din Pipera.

Omul care s-a ocupat non-stop de toate donațiile lui Becali în ultimele săptămâni a fost Ionuț Luțu, factotum pentru patron în mod normal. „Hagi-Luțu” a îndeplinit toate ordinele șefului, fiind ajutat pentru întocmirea actelor de un avocat și de o contabilă ale lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ionuț Luțu trimite comanda, apoi verifică toată marfa ce merge la spitale și la medici. De la măști, la combinezoane și aparatură!

Ionuț Luțu este cel care se ocupă de hârtii după ce le primește de la contabilă și avocat și face plata după aprobarea lui Gigi Becali. Apoi, când vine comanda, verifică toată marfa ce e apoi trimisă la spitale sau la medici, acolo unde latifundiarul încearcă să ajute.

Aproape toate donațiile lui Gigi Becali din această perioadă s-au îndreptat spre sectorul medical, iar Luțu a verificat amănunțit: măști, combinezoane, aparatură. E clar că Luțu este mult mai ocupat în această perioadă decât atunci când făcea, în principal, pe șoferul patronului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Donațiile lui Gigi Becali merg acum doar spre sectorul medical, el cumpărând și 120.000 de pastile după ce a primit aprobarea Ministerului Sănătății

La începutul lunii aprilie, Gigi Becali a comandat 120.000 de pastile pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. Acestea nu sunt însă acreditate de Uniunea Europeană, astfel că omul de afaceri a avut nevoie de aprobarea Ministerului Sănătății, obținută ulterior.

Toate medicamentele cumpărate de Gigi Becali au fost direcționate ulterior de Ionuț Luțu către spitalul „Matei Balș”, unde patronul FCSB a mai trimis ajutoare în ultimele zile.

Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu aveam aprobarea de la Minister. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit. E un medicament care nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și-l dau gratuit la Matei Bals. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni, a spus Becali, la Romania TV.

Jucătorii de la FCSB, refuzați de patron cu soluția de a dona fiecare banii luați din înjumătățirea contractelor

În plan sportiv, Gigi Becali și FCSB au ținut capul de afiș al acestei perioade cu decizia patronului de a înjumătăți contractele jucătorilor. A fost primul club din Liga 1 care a trecut la astfel de măsuri dure financiar imediat după suspendarea campionatului.

FANATIK a dezvăluit că, în discuțiile purtate de Gigi Becali cu jucătorii pentru a semna noile contracte, aceștia au venit cu o propunere interesantă. Anume ca banii care li se iau din contracte să-i doneze fiecare în scopuri medicale în aceste zile. Exact după modelul din Premier League. Gigi Becali a refuzat din start această variantă propusă de Tănase și compania!

ADVERTISEMENT
Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece...
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Florin Salam răsuflă ușurat. Liderul clanului Duduianu rămâne cu pedeapsa de opt ani
Florin Salam răsuflă ușurat. Liderul clanului Duduianu rămâne cu pedeapsa de opt ani
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României