Fotbal intern

Ionuț Luțu se vede antrenor la FCSB! ”Voi aplica ce am învățat de la Olăroiu și Pițurcă”

24.10.2018 | 17:02
Ionut Lutu se vede antrenor la FCSB Voi aplica ce am invatat de la Olaroiu si Piturca

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a surprins la finalul înfrângerii cu Universitatea Craiova când a anunțat că Ionuț Luțu va fi în viitor antrenorul echipei. Fostul fotbalist, care acum este șoferul omului de afaceri, mărturisea în urmă cu câteva luni că își dorește să ajungă pe banca tehnică a vicecampioanei Ligii 1 Betano, dar nu înainte de primăvara anului 2020.

”Am făcut Licenţa B, apoi Licenţa A şi cred că în ianuarie, februarie 2019 încep Licenţa Pro, care ar dura cam un an. Deci, în primăvara lui 2020 aş putea fi în regulă ca licenţiat. Nu mă grăbesc, dar sper să am şi eu ocazia de a ajunge să antrenez Steaua”, spunea Ionuț Luțu la finalul lunii mai pentru gsp.ro.

Ionuț Luțu la volanul mașinii lui Gigi Becali
Ionuț Luțu la volanul mașinii lui Gigi Becali

Ionuț Luțu se vede antrenor la FCSB: ”Am nevoie de experiență”

”Eu trebuie să o iau de jos, fiindcă sunt conştient că am nevoie de experienţă. Fie la Liga a 3-a sau a 2-a, chiar secund la Liga 1 Betano, dar trebuie undeva să-mi fac ucenicia. Nea Piţi și Oli sunt antrenori de top, care au realizat ceva, de la care am învăţat multe lucruri pe care şi eu le voi aplica”, a mai spus Ionuț Luțu, care în viitor se vede antrenor la FCSB.

Fostul mijlocaș, în vârstă de 43 de ani, nu crede că ar avea probleme cu Gigi Becali: ”Aş sta lângă un om care trăieşte zilnic pentru fotbal, care vorbeşte numai şi numai despre fotbal şi care efectiv trăieşte pentru fotbal şi pentru echipa lui, acest lucru ar înseamna un foarte mare atu pentru mine”.

Supărat după înfrângerea din meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-1, din etapa cu numărul 12 a Ligii 1 Betano, Gigi Becali a dezvăluit că în sezonul viitor îl va pune antrenor pe Ionuț Luțu, cel care a marcat trei goluri în 36 de meciuri jucate la Steaua București în ediția 1999–2000.