Fotbal intern

Ionuț Nedelcearu atacă Dinamo pentru cum l-a vândut la Ufa! ”Nici nu m-au lăsat să joc cu FCSB”

08.01.2019 | 18:04
Ionuț Nedelcearu a lansat un atac la adresa conducătorilor clubului Dinamo București pentru felul în care l-au vândut la formația rusă Ufa

Fundașul Ionuț Nedelcearu a lansat un atac la adresa conducătorilor clubului Dinamo București pentru felul în care l-au vândut la formația rusă Ufa. ”Câinii” au decis să se despartă de tânărul fotbalist în luna februarie a anului 2018, cu doar cîâteva zile înaintea marelui derby cu FCSB.

”Regret că am plecat înainte de derby. Deşi toată lumea a vorbit… Chiar şi la ultima etapă de la Giurgiu, când am fost pe stadion, mulţi mi-au reproşat că nu am vrut să stau la derby, însă e prima dată când o spun. Am vrut să joc, dar cei din conducere când au văzut oferta pe masă nu au mai ţinut cont de mine şi de ce vreau. Nici nu m-au întrebat, au semnat actele şi m-au trimis direct la aeroport”, a dezvăluit fundașul central pentru Telekom Sport.

Alexandru Mitriță și Ionuț Nedelcearu în duel pentru balon într-un meci Dinamo Bucuresti - U Craiova
Alexandru Mitriță și Ionuț Nedelcearu în duel pentru balon într-un meci Dinamo Bucuresti – U Craiova

Dragoș Nedelcearu atacă Dinamo pentru cum l-a vândut la Ufa: ”Nu am avut ce face”

”Îmi doream enorm ţinând cont că perioada de transferuri se încheia pe 20 şi ceva februarie nu ştiu exact şi aveam timp să joc meciul şi să plec după. Dar cei de la Dinamo nu au vrut şi eu nu am avut ce face”, a declarat Ionuț Nedelcearu despre transferul de la Dinamo la Ufa.

Fotbalistul a spus că îl doare situația în care a ajuns fosta sa formație: ”Normal că se găsea înţelegere. Atâta timp cât mă voiau şi insistau, nu cred că pierdeam două zile de pregătire cât a fost înainte de meci cu ei. Recuperam uşor acest lucru. Eu voiam, dar nu a depins de mine. Vă daţi seama că mă doare când văd că Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de lucrurile fruntaşe normal că mă doare ca pe orice dinamovist”.

Ionuț  Nedelcearu a fost cedat de Dinamo București la Ufa în schimbul a 600.000 de euro. Fundașul central își dorește să prindă lotul echipei naționale de tineret a României pentru turnerul final al Campionatului European din această vară.