Sport

Ionuț Nedelcearu, declarație războinică înainte de meciul cu Macedonia de Nord: „Putem să ne calificăm de pe primul loc!”. Video

Ionuț Nedelcearu a vorbit într-un interviu acordat pentru FRF despre meciul cu Macedonia de Nord și rezultatele din ultimele două meciuri.
07.09.2021 | 11:52
Ionut Nedelcearu declaratie razboinica inainte de meciul cu Macedonia de Nord Putem sa ne calificam de pe primul loc Video
ADVERTISEMENT

România a strâns 6 puncte din primele două partide programate în calupul lunii septembrie în preliminariile CM 2022, grupa J a zonei europene.

Am învins la Reykjavik Islanda cu 2-0 și cu același scor am depășit acasă Liechtenstein. Aceste rezultate ne-au readus serios în lupta pentru locul 2, care asigură participarea la baraj, pentru că e greu de crezut că marea favorită Germania nu va câștiga grupa.

ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu a vorbit într-un interviu acordat pentru canalul oficial de YouTube al celor de la FRF despre victoriile obținute de naționala României și despre meciul de la Skopje cu Macedonia de Nord.

Ionuț Nedelcearu, ultimele declarații înainte de meciul cu Macedonia de Nord

Stoperul transferat în Serie B, la Crotone, a vorbit despre modul în care România a „închis” poarta în ultimele două partide și consideră că jocul naționalei a crescut considerabil: „Mă bucur că nu am primit gol, ăsta era obiectivul meu principal, să intru în teren să ajut echipă să nu primească gol.

ADVERTISEMENT

Dacă pot să ajut echipa în ofensivă cu atât mai bine. Consider că a crescut jocul că ne-am tot motivat, ne-am tot gândit să ne strângem puțin fiindcă nu este normal ca orice adversar să marcheze împotriva noastră”.

Nedelcearu preferă să întâlnească un adversar care joacă ofensiv decât un adversar care se apară tot meciul: „Eu, personal, îmi doresc un adversar care să joace, cum o facem și noi, fiindcă de multe ori când întâlnești echipă mică, care doar se apără, intervine și presiunea timpului dacă nu marchezi repede și este foarte greu”

ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu: „Putem să ne calificăm de pe primul loc”

Fundașul naționalei lui Mirel Rădoi este de părere că România se poate califica chiar și de pe primul loc la Campionatul Mondial din 2022: „Meciul cu Macedonia de Nord este un meci important, chiar dacă mai sunt meciuri de jucat.

Nu știu dacă vom ieși din calcul cu o înfrângere, dar noi vom merge la victorie, de ce nu, putem să ne gândim și la primul loc în grupă”

ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu este de părere că jucătorii prezenți la lot nu se pot relaxa pentru că încă nu au realizat nimic: „Nu putem face greșeala să ne relaxăm acum pentru că nu am realizat nimic. Trebuie să rămânem concentrați fiindcă greul de acum începe”.

Întrebat dacă ar vrea să câștige cu meciul de la Skopje dintr-o fixă, stoperul naționalei a declarat că nu l-ar deranja: „Normal că nu m-ar deranja să marcăm din faze fixe.

În fotbal se poate întâmpla orice, sper ca noi, fundașii, să ne facem treaba și daca se poate să ajutăm si ofensiva, dar cel mai important lucru este victoria, nu contează cine cum marchează”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,34 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Macedonia de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT