Sport

Ionuț Nedelcearu, despre cum afectează coronavirusul situația lui din Rusia: „Ne-au transmis că nu vom lua salariul întreg”

03.04.2020 | 19:37
Ionut Nedelcearu despre cum afecteaza coronavirusul situatia lui din Rusia Neau transmis ca nu vom lua salariul intreg
ADVERTISEMENT

Ionu Nedelcearu a povestit cum trece prin perioada de izolare din Rusia și a dezvăluit că șefii de la UFA le-au transmis jucătorilor că nu vor primi salariul întreg, pentru că o parte din el va merge în zona medicală, conform prosport.ro.

Ionuț Nedelcearu, despre cum afectează coronavirusul situația lui din Rusia

Ionuț Nedelcearu a vorbit despre cum pandemia de coronavirus afectează fotbalul din Rusia: „Mă pregătesc acasă, nu vreau să ies pe afară să risc prea mult pentru că deja s-au înmulțit cazurile și pe la UFA în oraș, chiar dacă înainte erau foarte puține cazuri.

ADVERTISEMENT

Ne-au dat program de pregătire de la echipă. Încerc să respect și să fac toate exercițiile pe care ni le-au dat. Acum e și internetul o sursă foarte bună de informare. Soluții sunt. Important e să îți dorești să faci ceva”.

„Cu siguranță noi jucătorii suntem foarte afectați de această perioadă. Oricât de mult te-ai antrena în casă, nu se compară cu antrenamentele de pe teren. Mai ales la noi în Rusia.

ADVERTISEMENT

Ne-am pregătit două luni, am stat în cantonament, apoi am jucat trei meciuri și acum a venit această pauză care va fi destul de lungă. Cred că o lună și jumătate ne va lua să revenim la formă bună”, a mai spus fundașul naționalei României.

„S-a înrăutățit situația din Rusia!”

Ionuț Nedelcearu a menționat că situația din Rusia s-a înrăutățit: „E adevărat că în Rusia erau puține cazuri înainte, dar în ultimele zile s-au înmulțit destul de mult, sunt peste o mie. Săptămâna trecut la UFA erau 3 cazuri, acum sunt vreo 80 de suspecți.

ADVERTISEMENT

Deci și în Rusia s-a înrăutățit situația. Și e posibil nici să nu ne spună exact cifrele reale, e adevărat.De la club ne-au spus să stăm în casă până pe data de 2 aprilie, dar de curând ne-au anunțat că au prelungit izolarea până pe 12 aprilie.

Din ce am vorbit cu colegii care sunt mai apropiați de conducere, mai mult ca sigur vom începe de abia la început de mai. Ei așa știu”.

ADVERTISEMENT

„Din ce am vorbit cu președintele la ultima noastră ședința cu echipa, ne-a spus că sunt mai multe variante, dar deocamdată nu se știe cum se va aplica pentru că nu au de unde să știe cât se va prelungi această pandemie.

Am înțeles doar că dacă nu se va relua campionatul până la final de mai, început de iunie, e posibil să se încheie sezonul și să începem pregătirea pentru următoarea stagiune”, a mai spus Ionuț Nedelcearu.

ADVERTISEMENT