Fotbal intern

Ionuţ Nedelcearu, iertat de un cartonaş roşu în minutul 18! A faultat în poziţie de ultim apărător

12.10.2019 | 19:34
Ionut Nedelcearu iertat de un cartonas rosu in minutul 18 A faultat in pozitie de ultim aparator
ADVERTISEMENT

România a fost iertată de Aliyar Aghayev, arbitrul meciului, după ce Ionuț Nedelcearu a faultat în poziție de ultim apărător. Fundașul lui UFA a primit doar cartonașul galben, moment în care fanii feroezi s-au înfuriat și au cerut eliminarea jucătorului nostru. Momentul s-a petrecut în minutul 18 al partidei.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.99 este cota pentru 1 la meciul Țara Galilor– Croația. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu, iertat de cartonașul roșu

În minutul 18 al confruntării dintre Insulele Feroe și România, Ionuț Nedelcearu a avut un moment în care nu s-a regăsit și a pierdut mingea. Adversarul scăpa periculos spre poarta lui Ciprian Tătărușanu, dar Nedelcearu a pus o mână pe el și l-a doborât, în poziție de ultim apărător. Aliyar Aghayev l-a iertat și i-a dat doar cartonașul galben, deși toți fanii nordicilor au „explodat” și cereau eliminarea directă a fundașului.

Nedelcearu a vorbit înaintea partidei cu Insulele Feroe cu Kaj Leo Bartalsstovu, fostul său coechipier de la Dinamo din sezonul 2015-2016. Bartalsstovu este doar rezervă în echipa gândită de Lars Olsen, antrenorul feroezilor.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani a împlinit Ionuț Nedelcearu pe 25 aprilie
Ionuț Nedelcearu. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Nedelcearu. Sursă foto: sportpictures.eu

Nedelcearu a impresionat la naționala de tineret

Ionuț Nedelcearu a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști la naționala U21 a României la Campionatul European de Tineret din Italia și San Marino. Împreună cu Alex Pașcanu, fundașul lui CFR Cluj, a asigurat defensiva selecționatei lui Mirel Rădoi, care a ajuns până în semifinalele turenului, unde a fost eliminată de Germania, 2-4. Este a 6-a partidă a lui pentru naționala mare a României.

Fundașul „tricolorilor” a fost transferat în Rusia, la UFA, de la Dinamo, în schimbul sumei de 600.000 de euro în sezonul 2017-2018. Pentru formația rusă, Nedelcearu a jucat în total 50 de meciuri și a înscris un gol.
  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, conform transfermarkt.com