Fotbal international

Ionuț Nedelcearu, la un pas de transferul în Anglia! Watford, cea mai interesată de aducerea sa

03.03.2020 | 07:38
Ionut Nedelcearu la un pas de transferul in Anglia Watford cea mai interesata de aducerea sa
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Ufa, Ionuț Nedelcearu, este la un pas de transferul în Anglia, acolo unde este dorit de două cluburi importante.

Ionuț Nedelcearu, la un pas de transferul în Anglia

Presa din Rusia a anunțat că agentul lui Ionuț Nedelcearu, Sekou Traore, negociază transferul internaționalului român cu două cluburi importante din Anglia.

ADVERTISEMENT

Din informațiile aflate de ruși, echipa cea mai imteresată de aducerea fostului dinamovist este Watford, performera etapei precedent din Premier League, atunci când au învins Liverpool, scor 3-0, provocându-le ”cormoranilor” prima înfrângere din actualul sezon de Premier League.

Nedelcearu mai are un an și jumătate de contract cu Ufa

În vârstă de 23 de ani, Ionuț Nedelcearu, considerat la acest moment unul dintre ceu mai buni jucători din campionatul Rusiei, mai are contract cu Ufa până în vara anului 2021, dar conducătorii clubului par dispuși să se despartă de el în cazul în care vor primi o ofertă bună.

ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu, care în acest moment are o cotă de piață de patru milioane de euro, a fost achiziționat de Ufa în iarna anului 2018 de la Dinamo București pentru suma de 600.000 de euro.

Dinamo va încasa 15% dintr-un transfer al jucătorului

În cazul în care Ionuț Nedelcearu va ajunge în vară în Anglia, Dinamo ar urma să primeasca 15% din suma de transfer, datorită unei clauze stipulate în contractul prin care ”câinii” l-au cedat la gruparea rusă.

ADVERTISEMENT

Fundașul român a impresionat vara trecută la turneul final al Campionatului European de tineret, acolo unde ”tricolorii” au ajuns până în faza semifinalelor, iar apoi a reușit să facă pasul spre prima reprezentativă.

Nedelcearu a ratat Brescia în iarnă

În vara lui 2019, imediat după Europeanul de tineret, Nedelcearu s-a aflat în atenția mai multor cluburi importante din Europa, cele mai de seamă fiind AS Roma, Werder Bremen și Zenit Sankt Petersburg.

ADVERTISEMENT

În această iarnă, internaționalul român a fost la un pas de transferul Brescia. Chiar jucătorul a confirmat interesul italienilor, dar în cele din urmă oficialii de la Ufa au decis să-l păstreze pe Nedelcearu cel puțin până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT