Fotbal intern

Ionuț Nedelcearu nu are încredere în conducerea de la Dinamo! ”Doar nea Mircea poate să redreseze echipa”

08.01.2019 | 22:56
Ionut Nedelcearu nu are incredere in conducerea de la Dinamo Doar nea Mircea poate sa redreseze echipa

Fundașul Ionuț Nedelcearu nu are încredere în conducerea clubului Dinamo București și este de părere că doar antrenorul Mircea Rednic poate redresa situația. Fostul jucător al ”câinilor” este de părere că staful administrativ putea face mult mai multe lucruri.

”Vă daţi seama că mă doare când văd că e mai aproape de retrogradare decât de locurile fruntaşe. Normal că mă doare ca pe orice dinamovist. Dar sper ca nea Mircea Rednic să redreseze echipa, să o readucă sus. Lumea îşi pune speranțe în Rednic pentru că a demonstat că are capacitatea de a forma o echipă de la zero cu jucători buni care nu au demonstrat nimic până acum, care pot veni şi să facă diferenţa. Ăsta e secretul zic eu, mai mult de la nea Mircea pentru că din partea conducerii mai puţin”, a declarat fotbalistul pentru Telekom Sport.

Ionuț Nedelcearu în duel pentru balon cu Florinel Coman într-un meci Dinamo - FCSB
Ionuț Nedelcearu în duel pentru balon cu Florinel Coman într-un meci Dinamo – FCSB

Ionuț Nedelcearu a evidențiat doar o reușită a conducerii lui Dinamo

”Nu pot să spun că sunt dezamăgit pentru că dacă ei nu veneau cu acest proiect New Dinamo nici eu nu apucam poate să joc la Dinamo şi plecam împrumut la Liga 2 şi nu ajungeam aici. Dar se putea mai mult. Având în vedere că am ajuns la un anumit nivel trebuia să continue, să tindă mai sus”, a mai spus Ionuț Nedelcearu despre conducerea clubului Dinamo.

Fundașul rușilor de la Ufa a fost surprins de demiterea lui Claudiu Niculescu, dar speră ca Dinamo să nu ajungă pentru al doilea an consecutiv în play-out: ”Eram uimit când citeam presa şi vedeam că a fost demis după trei meciuri  vă daţi seama că nu îmi venea să cred, acum dânşii ştiu mai bine ce au de făcut. Sună rau, dar dacă va juca şi acest an în play-out, iar nea Mircea va face o echipă bună pentru sezonul viitor nu cred că va fi o tragedie aşa mare să pierdem acest sezon. Ţinând cont că la anul ne vom bate la trofee”.

Ionuț Nedelcearu a fost nemulțumit de șefii clubului Dinamo pentru că l-au vândut la Ufa cu doar câteva zile înaintea marelui derby cu FCSB. Jucătorul a fost cedat în Rusia pentru 600.000 de euro în luna februarie a anului 2018.