Sport

Ionut Nedelcearu nu refuză FCSB: „Nu pot decât să mă bucur că se gândesc la mine!”

Ionuț Nedelcearu a recunoscut că se simte flatat de vorbele frumoase pe care MM Stoica i le-a adresat și se bucură de interesul FCSB-ului pentru el.
06.06.2022 | 23:35
Ionut Nedelcearu nu refuza FCSB Nu pot decat sa ma bucur ca se gandesc la mine
Ionut Nedelcearu nu refuză FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș  și căpitan al lui Dinamo nu îi refuză în totalitate pe foștii rivali, dar recunoaște că are o altă prioritate în momentul de față și speră să se concretizeze curând.

Ionut Nedelcearu nu refuză FCSB

Ionuț Nedelcearu le-a răspuns celor de la FCSB, după ce MM Stoica a vorbit despre el, spunând că este singurul fundaș central român care la ora actuală poate fi interesant pentru vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

„Am văzut declarația, nu pot decât să mă bucur că se gândesc la mine și că mă apreciază, dar e puțin cam departe Steaua (n.r- FCSB) de mine în acest moment.

Deocamdată nu, prioritatea mea e alta, sper să se și concretizeze, nu vreau să mă gândesc la FCSB”, a mai spus Ionuț Nedelcearu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani are Ionuț Nedelcearu
  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, conform transfermarkt.com

„Normal că m-a costat retrogradarea în Serie C!”

Ionuț Nedelcearu a vorbit și despre faptul că nu a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala României, fiind sigur că totul s-a datorat din cauza retrogradării în Serie C:

ADVERTISEMENT

„Normal că m-a costat retrogradarea în Serie C, dar nu pot schimba nimic acum. Sunt conștient că nu a fost un sezon bun și vreau să muncesc de acum, să fiu convocat la echipa națională.

Nu sunt accidentat, dar înțeleg decizia lui Mister, dacă retrogradezi, ești fundaș și primești atâtea goluri, normal că și evoluția ta începe să scadă”.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic de comentat, vreau doar să-mi găsesc o echipă bună și să revin la echipa națională. Mi-a explicat, a vorbit cu mine, dar înțeleg și eu.

Am văzut meciul. Se poate întâmpla oricui, nu-l putem critica pe Chiricheș pentru că este cel mai valoros jucător de la națională. Sunt sigur că și ei sunt conștienți că nu au făcut un meci bun deloc și vor arăta cu totul altă față.

Nu se aștepta nimeni, cu siguranță, cu toții speram să începem cu dreptul, să ne ridicăm pentru că acum suntem foarte jos. Acum, să fim și realiști, România nu mai este echipa care mergea în Muntenegru și câștiga cu patru, cinci la zero”, a spus Ionuț Nedelcearu, la TV DigiSport.

  • „Dacă mă pui să aleg un fundaș central din România și să i-l spun lui Gigi, nu i-aș recomanda niciunul. Mie îmi place Nedelcearu, care a retrogradat în Serie C!” – MM Stoica

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: