Fotbal intern

Ionuţ Nedelcearu regretă nu s-a putut transfera în Serie A. Recunoaște că a fost pe lista Romei!

08.04.2020 | 22:13
Ionut Nedelcearu regreta nu sa putut transfera in Serie A Recunoaste ca a fost pe lista Romei
ADVERTISEMENT

Ionuţ Nedelcearu, jucătorul echipei UFA din prima divizie a Rusiei, a reuşit la începutul acestei săptămâni să revină acasă, la Bucureşti şi va sta timp de 14 zile izolat la domiciliu, chiar dacă nu provine dintr-o ţară din zona roşie a coronavirusului în Europa.

Roma l-a vrut după Europeanul de tineret

Fostul dinamovist a vorbit pentru Digi Sport despre ofertele pe care le-a avut, atât imediat după încheierea turneului final al CE de tineret, vara trecută, cât şi în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Nedelcearu a fost aproape să ajungă în Serie A, de unde au existat două opţiuni. însă niciuna nu s-a concretizat. Este vorba de Roma şi de Brescia.

Brescia dorea doar un împrumut

“Cu Roma au fost interese imediat după Euro. Președintele a luat legătura cu agentul meu, mi-a spus că sunt pe lista lor, dar după nu știu ce s-a întâmplat, au transferat alt jucător”.

ADVERTISEMENT

Brescia s-a orientat spre fundaşul român în iarnă, dorind un împrumut de la UFA. A renunţat însă aflând că preţul ulterior al unui transfer definitiv era de minim 4 milioane euro.

Dacă retrogradau nu îl păstrau

“După a fost Brescia, a fost o ofertă concretă. Ufa a făcut o contraofertă. Mi-au spus că mă vor lăsa în vară să plec. Pentru fotbal m-aș fi dus, chiar dacă nu ar fi fost așa mare transfer. În contract scria că nu mă vor cumpăra dacă nu vor rămâne în Serie A.

ADVERTISEMENT

Brescia e în zona retrogradabilă. Era destul de complicat. Mă gândesc mereu și spun cum vrea Dumnezeu. Poate așa a fost mai bine pentru mine”

Vrea să se termine pandemia, să poată juca etapele rămase în Rusia

Nedelcearu îşi doreşte în continuare să reuşească să ajungă la un club din primele campionate ale Europei. Dar deocamdată îl preocupă situaţia de incertitudine.

ADVERTISEMENT

„Să sperăm că va fi o situație foarte bună care ne permite să ne apucăm de fotbal. Sper să ne cheme mai devreme, este totuși o perioadă foarte lungă, se fac aproape trei luni.

 

ADVERTISEMENT