Fotbal international

Ionuț Nedelcearu s-a întors din Rusia! Fundașul va sta în carantină la domiciliu

07.04.2020 | 19:35
Ionut Nedelcearu sa intors din Rusia Fundasul va sta in carantina la domiciliu
ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu s-a întors din Rusia în România pentru a fi mai aproape de familia sa și a ales să ia un charter pentru a ajunge în țară, iar odată ajuns fundașul naționalei va sta 14 zile în carantină la domiciliu.

Ionuț Nedelcearu s-a întors din Rusia și va sta în carantină la domiciliu

Ionuț Nedelcearu s-a întors din Rusia și a povestit peripețiile prin care a trecut pentru a ajunge în România: „Ieri am ajuns în România. Sunt închise toate granițele dar am vorbit cu colegii din Slovenia să luăm un charter, plus înca doi jucători de la Samara.

ADVERTISEMENT

Am completat un formular, dar stau în carantina la domiciliu, pentru că nu vin dintr-o zonă roșie. Dacă nu mă găsesc acasă am înțeles că voi fi dus la spital și voi sta acolo două săptămâni”.

„E o perioadă grea!”

Ionuț Nedelcearu a vorbit și de faptul că la UFA, conducerea a luat decizia să înjumătățească salariile fotbaliștilor: „Sunt anumite temeri dar mă protejez. Eu venind acasă la ei, și ei (n.r. – familia) trebuie să stea izolați.

ADVERTISEMENT

La Moscova era la fel ca în București. Oamenii nu mai au voie pe stradă, totul este închis. Supermarket-urile erau deschise. Am plecat deoarece au dat oficial pauză până pe 31 mai și pentru că e perioada foarte lungă am preferat să vin acasă”.

„Să sperăm că va fi o situație foarte bună care ne permite să ne apucăm de fotbal. Sper să ne cheme mai devreme, este totuși o perioadă foarte lungă, se fac aproape trei luni.

ADVERTISEMENT

E destul de dificil, și noi am jucat ultimul meci în Rusia la Moscova, deja în Europa se oprise peste tot. Aici la UFA ni s-a luat jumătate din salariu, dar asta este, nu avem ce să facem”, a mai spus Ionuț Nedelcearu.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, conform transfermarkt.com