Fotbal intern

Ionuț Nedelcearu și-a ales 11-le preferat “all-time” pentru România. Pe Cosmin Contra nu l-a pus pe listă. VIDEO

13.11.2019 | 22:36
Ionut Nedelcearu sia ales 11le preferat alltime pentru Romania Pe Cosmin Contra nu la pus pe lista VIDEO
Paco Alcacer și Ionuț Nedelcearu. Fundașul român a ales primul 11 preferat al României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României se pregătește pentru duelul de foc pentru calificarea la Campionatul European 2020 cu Suedia, partidă care are loc vineri, 15 noiembrie, ora 21.45, pe Arena Națională, dar tricolorii au timp și de momente relaxante înaintea marelui meci. Astfel, Ionuț Nedelcearu a fost provocat să formeze un prim 11 ideal al jucătorilor români și Cosmin Contra nu a prins echipa de start a fotbalistului de la UFA.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,48 este cota pentru “peste 3,5 goluri” la meciul Franța – Moldova. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu și-a ales 11-le preferat “all-time” pentru România

Ionuț Nedelcearu a ales sistemul 4-4- 2, iar în poartă a decis să fie Bogdan Lobonț, fostul jucător al celor de la AS Roma, linia de apărare este formată din Dan Petrescu, Cornel Dinu, Fane Sameș și Cristi Chivu, iar în spatele atacanților Florin Răducioiu și Ilie Dumitrescu se aflau Gică Hagi, Dorinel Munteanu, Ionuț Lupescu și Adrian Mutu.

Primul 11 ideal ales de Ionuț Nedelcearu: Bogdan Lobonț – Dan Petrescu, Cornel Dinu, Fane Sameș, Cristi Chivu – Gică Hagi, Dorinel Munteanu, Ionuț Lupescu, Adrian Mutu – Florin Răducioiu , Ilie Dumitrescu

ADVERTISEMENT

Pentru echipa națională a României urmează meciul cu Suedia, vineri, 15 noiembire, de la ora 21.45, în preliminariile EURO 2020, pe Arena Națională, iar ultima partidă va avea loc pe 18 noiembrie, cu Spania, pe Wanda Metropolitano. Cele două partide vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.