Fotbal international

Ionuț Nedelcearu și viața în izolare cu părinții: „Zilele trecute l-am ajutat pe tata să văruiască”

26.04.2020 | 13:45
Ionut Nedelcearu si viata in izolare cu parintii Zilele trecute lam ajutat pe tata sa varuiasca
ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu a vorbit despre cum își petrece timpul în izolare cu părinții și a mărturisit că este norocos, pentru că stă la casă și îi vin mai multe idei de activități, conform frf.ro.

Cum își petrece Ionuț Nedelcearu viața în izolare cu părinții

Ionuț Nedelcearu a povestit cum își petrece timpul în izolare, el reușind să plece din Rusia în București: „Mă trezesc la 8 și jumătate și primul lucru pe care-l fac sunt câteva exerciții de înviorare, aproximativ 30 de minute.

ADVERTISEMENT

Apoi, urmează micul-dejun, pregătit de mama. Mă relaxez puțin și la 11:30 sunt pregătit de antrenamentul cel mai intens al zilei, cel bazat pe exerciții fizice”.

„Mă adaptez la condițiile pe care le am, sunt norocos că stau la curte în perioada asta și găsesc soluții”, a explicat Ionuț Nedelcearu.

ADVERTISEMENT

„Mă folosesc de bara de bătut covoare” 🙂

Ionuț Nedelcearu a continuat și a relatat cum se antrenează la bara de bătut covoare 🙂 : „Apoi mănânc de prânz și mă relaxez în curte, la soare, citesc o carte sau mă joc puțin cu Peaky, un Golden Retriver, cel mai nou membru al familiei.

Dacă este nevoie ajut și la treburile casnice, zilele trecute l-am ajutat pe tata să văruiască. 😀 După amiază, lucrez și la tehnică. E ca în copilărie, mă folosesc de o bară de bătut covoare😁”.

ADVERTISEMENT

„Urmează apoi cina, câteva momente petrecute cu familia și un film”, a mai spus Ionuț Nedelcearu.

„La Moscova era la fel ca în București. Oamenii nu mai au voie pe stradă, totul este închis. Supermarket-urile erau deschise. Am plecat deoarece au dat oficial pauză până pe 31 mai și pentru că e perioada foarte lungă am preferat să vin acasă.

ADVERTISEMENT

Să sperăm că va fi o situație foarte bună care ne permite să ne apucăm de fotbal. Sper să ne cheme mai devreme, este totuși o perioadă foarte lungă, se fac aproape trei luni.

E destul de dificil, și noi am jucat ultimul meci în Rusia la Moscova, deja în Europa se oprise peste tot. Aici la UFA ni s-a luat jumătate din salariu, dar asta este, nu avem ce să facem”, a mai povestit Ionuț Nedelcearu când a ajuns în România.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: