Cum ar fi fost cu Becali patron la Dinamo: “Avea mai mulţi suporteri!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
07/02/2018, 21:03
Cum ar fi fost cu Becali patron la Dinamo: “Avea mai mulţi suporteri!”

Dezvăluirea făcută de Gigi Becali, care a afirmat că i-a fost propus să cumpere Dinamo, a avut ecouri şi în rândul jucătorilor din Ştefan cel Mare. Vicecăpitanul Ionuţ Nedelcearu, fotbalist crescut la juniorii “câinilor”, a răspuns la întrebarea “Cum ar fi arătat Dinamo dacă Gigi Becali era patron.

 ”Poate avea mai mult noroc… poate avea mai mulţi bani, cu singuranţă avea mai mulţi suporteri”, a spus fundaşul de 21 de ani al lui Dinamo. 

Ionuţ Nedelcearu: “Dacă nu batem Chiajna, nu merităm să fim în play-off!”

Nedelcearu afirmă că meciul de la Chiajna, din următoarea etapă, la fi decisiv pentru intrarea lui Dinamo în play-off. Fundaşul spune că roş-albii au o revanşă de luat în faţa ilfovenilor. 

”Ştiam că e o perioadă dificilă, a început de la meciul cu Craiova, însa noi luăm fiecare meci în parte. Urmează cel cu Chiajna, va fi extrem de dificil, mai greu decât cel cu Craiova. Trebuie să ne gândim că avem o revanşă de luat. Chiajna ne-a bătut în ultima perioadă şi nu e posibil, ţinând cont că trebuie să intrăm şi in play-off, trebuie să câştigăm neapărat, iar dacă nu vom câştiga, atunci chiar nu merităm să intrăm în play-off. Dinamo nu va  ajuta pe nimeni, Dinamo va bate pentru ea, ca să se claseze cât mai sus”, a declarat Nedelcearu.

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.