Ionuț Nedelcearu, tot mai aproape de Brescia: „Aștept să fac pasul acesta” + condiția prin care se poate întoarce în Rusia la vară

Andrei Șchiopu   
în Fotbal international
29/01/2020, 18:44
Ionuț Nedelcearu, tot mai aproape de Brescia: „Aștept să fac pasul acesta” + condiția prin care se poate întoarce în Rusia la vară
Ionuț Nedelcearu. Sursă foto: gsp.ro

Ionuț Nedelcearu este foarte aproape de un transfer la Brescia! Fundașul echipei naționale de tineret a vorbit la emisiunea „Digisport Special” despre posibila mutare în Serie A.

Ionuț Nedelcearu, tot mai aproape de Brescia

Ionuț Nedelcearu a vorbit despre oferta pe care a primit-o de la Brescia și speră ca transferul să se realizeze: Nu știu foarte multe detalii. Știu că este o ofertă oficială din partea Bresciei pentru UFA. Brescia a făcut o ofertă, iar UFA a făcut o contraofertă pentru mine.

Aștept să fac pasul acesta, pentru că îmi doresc. Lumea nu știe în ce condiții am plecat în Rusia și îmi doresc să ajung într-un campionat mai mare. Cât am câștigat în Rusia, puteam să primesc și în Liga 1, dar am pus fotbalul pe primul loc”.

  • 23 de ani a împlinit Ionuț Nedelcearu pe 25 aprilie

„Foarte multă lume nu a crezut în mine!”

Ionuț Nedelcearu a mărturisit că nu multă lume a crezut în el: Foarte multă lume nu a crezut în mine, dar pe mine m-a ambiționat acest lucru. Da este adevărat că 15% din transfer vine la Dinamo. Am realizat de-a lungul timpului că trebuie să devin mai serios și cred că din acel moment am început să mă ridic și ca nivel al fotbalului”.

Fundașul a anunțat în ce condiții va rămâne defintiv în Italia: „Până la finalul perioadei de transferuri ar trebui să se rezolve. Încă nu am vorbit cu Mirel Rădoi, am zis că trebuie să aștept să văd ce se întâmplă.Dacă Brescia retrogradează, eu nu voi rămâne la ei.

Am o clauză în contract, în care dacă ei retrogradează, mă întorc în Rusia”,  a încheiat Ionuț Nedelcearu.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, conform transfermarkt.com
Închide ×