Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă a acceptat oferta făcută de ADPD, prezentată de FANATIK în exclusivitate! Când are loc întâlnirea decisivă + toate detaliile despre situaţia de la Dinamo

18.04.2020 | 21:47
Ionut Negoita a acceptat oferta facuta de ADPD prezentata de FANATIK in exclusivitate Cand are loc intalnirea decisiva  toate detaliile despre situatia de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a acceptat oferta făcută de ADPD, urmând ca întâlnirea pentru semnarea actelor de vânzare a lui Dinamo să aibă loc marți, 21 aprilie.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:00 / Răzvan Oprea, preşedintele ADPD, a oferit o primă reacţie după ce Ionuţ Negoiţă a acceptat oferta venită.

“Noi vom răspunde pe mai departe la ceea ce am inițiat. Acum vor trebui puse la punct alte detalii legate de ceea ce înseamnă preluarea în totalitate a acțiunilor. Vorbim de modalitate, timp de plată, detalii pe care încă nu le-am discutat. Noi am trimis o chestiune principială, dânsul a răspuns principial.

ADVERTISEMENT

Dorește să vândă, noi dorim să luăm. Pentru că aceste negocieri să nu se termine ca altele, adică prost, ar trebui ca și domnul Negoiță să înțeleagă că situația e excepțională și pentru dânsul și pentru această asociație. Nu avem în conturi milioane. Aceste detalii presupun o anumită perioadă de grație și de înțelegere”, a declarat Răzvan Oprea pentru prosport.ro.


Ionuț Negoiță a acceptat oferta făcută de ADPD

Ionuț Negoiță a acceptat oferta făcută de ADPD, prezentată în exclusivitate de FANATIK, iar patronul lui Dinamo le va ceda suporterilor tot pachetul de acțiuni, după ce a mai dat 10 procente fanilor angrenați în programul DDB, care au virat 210.000 de euro în conturile clubului din șoseaua „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

„Am luat act de răspunsul dumneavoastră prin care vă manifestați în mod ferm intenția de a achiziționa în întregime pachetul deținut de SC Lotus Perfect Products SRL la SC Dinamo 1948 SA.

Am luat act și de angajamentul ferm de a prelua în întregime drepturile și obligațiile acționarului majoritar cât și ale SC Dinamo 1948 SA și că veți face toate demersurile necesare în vederea continuării activității.

ADVERTISEMENT

Imediat după terminarea Sărbătorilor Pascale, marți, 21 aprilie, suntem de acord să semnăm contractul de vânzare-cumpărare al pachetului de acțiuni, în conformitate cu oferta noastră și angajamentul dumneavoastră. 

Am transmis contactul notarului care se va ocupa de perfectarea actelor domnului Bogdan Pancu”, se arată în comunicatul remis asociației „Dinamoviști pentru Dinamo”, conform gsp.ro.

Apelul dramatic făcut de ADPD pentru fanii dinamoviști

Asociația ADPD a făcut un apel dramatic pentru toată suflarea dinamovistă, în care cere ajutorul tuturor suporterilor pentru ca Dinamo să nu falimenteze și să nu fie retrogradată în Liga a IV-a.

Cornel Dinu, unul dintre fondatorii ADPD, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că așteaptă răspunsuri pozitive de la toți fanii „câinilor” pentru salvarea lui Dinamo:

„Suporterii care au ajutat deja Dinamo, un act de apreciat, cei din «Doar Dinamo București» trebuie să înțeleagă că nu vrem decât să salvăm o corabie al cărei cârmaci o conduce în stânci și o naufragiază dacă nu-l aruncăm peste bord cât mai avem timp până la stânci.

Ori asta nu o putem face decât împreună! Trebuie să ne asumăm această responsabilitate. Eu am fost crescut și educat în perioada în care avea cine să vegheze să nu se fure ca în codru în țară, cu mentalitatea că nu trebuie să ceri, ți se va da dacă meriți”.

„Îi respect pe toți suporterii care vor binele lui Dinamo. Banii de la «ADPD» nu sunt ai mei, sunt ai suporterilor, ei decid ce fac cu suma respectivă.

Iar ei au decis să dea acești bani la Dinamo, la fel cum au făcut și fanii din cealaltă asociație, în schimbul echivalentului unor acțiuni”, a mai spus Cornel Dinu.

  • 400 de lei pe an este cotizația de membru ADPD pentru persoanele cu vârsta între 18 și 65 de ani
  • 150 de lei pe an este cotizația de membru ADPD pentru seniorii peste 65 de ani și tinerii între 13 și 18 ani
  • 100 de lei pe an este cotizația de membru ADPD pentru persoanele cu dizabilități și copii mai mici de 13 ani
ADVERTISEMENT