Fotbal intern

Negoiţă a pierdut în instanţă meciul cu Bărboianu! Câţi bani are să-i dea

Ionuţ Negoiţă, o nouă înfrângere de când este patronul lui Dinamo. Omul de afaceri este obligat să-i plătească 6.000 de euro lui Ştefan Bărboianu, fotbalist dat afară de la formaţia din...
03.11.2017 | 11:38
Negoita a pierdut in instanta meciul cu Barboianu Cati bani are sai dea

Ionuţ Negoiţă, o nouă înfrângere de când este patronul lui Dinamo. Omul de afaceri este obligat să-i plătească 6.000 de euro lui Ştefan Bărboianu, fotbalist dat afară de la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare după un meci contra marii rivale, Steaua Bucureşti.

Litigiul dintre Ionuţ Negoiţă şi Ştefan Bărboianu a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii i-au dat dreptate fostului jucător de la Dinamo care fusese acuzat de blat de finanţatorul “câinilor roşii”. În primă instanţă, fundaşul dreapta de 29 de ani a avut câştig de cauză şi fostul dinamovist trebuia să primească 100.000 de euro, însă decizia nu a fost una definitivă. Cazul a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti, iar Ştefan Bărboianu a avut din nou câştig de cauză, cu toate că suma este una mult mai mică, 6.000 de euro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce acuze i-a adus Ionuţ Negoiţă

Respinge ca nefondat apelul reclamantului. Admite apelul pârâtului. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul că obligă pârâtul la plata către reclamant a daunelor morale în sumă de 6000 euro prin echivalent în lei la cursul BNR de la data plăţii efective. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Obligă apelantul reclamant la 1950 lei cheltuieli de judecată în apel către apelantul pârât. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare”, se arată pe portal.just.ro.

Ştefan Bărboianu a fost dat afară după meciul Dinamo-Steaua 1-3 din returul sezonului 2014-15. Fotbalistul fusese acuzat de blat de Ionuţ Negoiţă, acesta declarând că ştie cine l-a plătit pe fundaşul dinamovist. Ştiu cine, ştiu locul, ştiu şi despre cît e vorba. Le voi spune în faţa autorităţilor, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte. Cum a putut el să joace bine, iar Bărboianu să facă două faulturi clare în faţa arbitrului? Vorbim de golănie, de ticăloşie. Nu vorbim de despărţire amiabilă, a fost dat afară”, a declarat Ionuţ Negoiţă în mai 2015.