Fotbal intern

Ionuț Negoiță a primit cel mai neașteptat răspuns privind vânzarea lui Dinamo: „Nu vrem să riscăm acum!”

15.05.2020 | 19:57
Ionut Negoita a primit cel mai neasteptat raspuns privind vanzarea lui Dinamo Nu vrem sa riscam acum
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a primit cel mai neașteptat răspuns privind vânzarea lui Dinamo din partea suporterilor din PCH, cei care cu adevărat au ajutat și vor să facă tot ce e posibil pentru salvarea clubului.

Ionuț Negoiță a cerut ca suporterii să ia o decizie

A căzut pista cumpărării clubului de către un grup de investitori spanioli aduși de Ioan Andone. aceștia au avut termen până luni să semneze actele și să verse o garanție de trei milioane euro, dar nu au mai dat nici un semn de viață.

ADVERTISEMENT

Negoiță i-a interpelat pe reprezentanții suporterilor din PCH, cei care au promovat programul DDB. Însă Robert Thomas, a răspuns în numele suporterilor că nu sunt pregătiți la acest moment pentru un asemenea pas important.

Suporterii nu se grăbesc să facă pasul decisiv

Noi avem 6100 de membri, este important și lucrul ăsta, pentru că avem 1 milion de euro cu care putem să susținem echipa, dar nu vrem să riscăm în momentul ăsta. După 2, 3 ani ne putem bate la vârful clasamentului.

ADVERTISEMENT

Noi am spus că preluăm când ajungem la 10 mii de membri. Dar s-ar putea să apară surprize. Suntem plasa de siguranță, suntem pregătiți, și în momentul asta suntem pregătiți. Dar important este să avem adeziunea dinamoviștilor.

De la 10.000 de membri PCH se poate prelua clubul

De la 10 mii de oameni noi suntem siguri de susținerea lor, e foarte important, pentru că ei cumpără bilete online” –  a spus Robert Thomas la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Patronul lui Dinamo spune că suporterii, devreme ce au devenit acționari, trebuie informați asupra a tot ce se întâmplă la club, dar avertizeaz că există și riscul ca pacientul, adică Dinamo, să moară.

Suporterii trebuie să fie informați

„Am spus colegilor mei să stea de vorbă și să informeze reprezentanții suporterilor care sunt acționari. În ultima vreme ei sunt finanțatori, deci trebuie să fie informați de tot ce se întâmplă în club.

ADVERTISEMENT

Am picat de acord cu ei, încă oferta e valabilă să le cedez cei 82 la sută pentru un leu, dar au zis să punem puțin în stand by pentru a vedea dacă vine un investitor serios.

Pasează responsabilitățile pe umerii suporterilor

Dar ei vor fi informați și eu o să dau curs deciziei lor. Ei trebuie să facă eforturi în continuare și să ajungă la cei 10 mii sau să nu moară pacientul.

Lucrurile stau prost, e un fel de luat la mișto așa… Dar va fi decizia suporterilor, dacă ei consideră că trebuie să dăm clubul pe mâna unor oameni de genul asta, atunci asta va fi”.

 

ADVERTISEMENT