Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă, anunţ de ultima oră despre vânzarea clubului Dinamo! Atac la adresa fanilor din “Groapă”. “Din vorbe, am văzut foarte mulţi”

14.08.2019 | 15:58
Ionut Negoita anunt de ultima ora despre vanzarea clubului Dinamo Atac la adresa fanilor din Groapa Din vorbe am vazut foarte multi

Ionuţ Negoiţă a făcut un anunţ de ultima oră despre vânzarea clubului Dinamo Bucureşti, iar actualul finanţator al formaţiei din “Ştefan cel Mare” a dezvăluit că se află în negocieri avansate. Mai mult, afaceristul a lansat şi o serie de acuze la adresa fanilor dinamovişti despre care susţine că “au dispărut în ceaţă” când a fost vorba să îşi asume responsabilităţile lui Dinamo.

Ionuţ Negoiţă, anunţ despre vânzarea clubului Dinamo

(n.r. Cum aţi trăit această perioadă, acest start de sezon?) Nu mi-a plăcut. Din contră, sunt preocupat. Preocuparea mea cea mai mare este să găsesc o soluţie pentru a ceda ştafeta, clubul Dinamo, la altcineva. Deşi, de ceva vreme, caut soluţii şi nu am reuşit să concretizez acest demers.  Am promis că într-o lună o să ies din acţionariat. Din păcate, nu a ţinut doar de mine. Au expirat cele 30 de zile. Suntem în discuţii avansate. Cei cu care discutăm ne-au mai cerut o perioadă, au nevoie de mai mult timp, ca să facă o analiză aprofundată asupra documentelor. Noi am livrat la timp toate informaţiile şi toate documentele.  Sper să se întâmple cât mai repede. 

Dacă nu şi nu, o să îi chem pe cei din Peluza Cătălin Hâldan ca să le dau clubul lor. Există şi varianta asta. (Vâ gândeaţi că o să ajungeţi în situaţia asta?) Nu. Când am văzut atâţia viteji dinamovişti şi oameni care păreau că trec munţii, când a fost vorba să îşi asume responsabilităţile lui Dinamo, au dispărut în ceaţă.  Păcat pentru clubul acesta că nu există oameni care să facă ceva, cu advărat. Din vorbe, am văzut foarte mulţi.  În realitate, majoritatea îşi vede doar interesul propriu.  Din păcate, nu sunt oameni dispuşi care să îşi asume. Dar când să îşi asume a conduce cu tot ce înseamnă, dar şi responsabilitatea financiară, dispar. Nu e o treabă uşoară, dar mulţi îşi dau cu părerea ca şi cum ei le ştiu pe toate şi ar fi o treabă foarte simplă”, a spus Ionuţ Negoiţă, conform Telekom Sport.

Claudiu Florică, milionarul care e favorit să preia clubul Dinamo

Claudiu Florică e favorit să preia Dinamo

Mai mult, Ionuţ Negoiţă susţine că milionarul Claudiu Florică este favorit să preia clubul din Ştefan cel Mare. Afaceristul este fostul şef al comapniei Fujitsu în România, iar în 2016 a fost pus sub acuzare în dosarul “Microsoft 2”, pentru complicitate la abuz în serviciu. Ulterior, el ar fi avut calitatea de denunţărir şi ar fi fost exonerat de DNA de orice vinovăţie.

“Domnul Florică a rămas în cursa pentru preluarea lui Dinamo? Domnul Florică a rămas în cursa pentru preluarea lui Dinamo. Suntem destul de avansaţi. (El a cerut alte detalii, alte documente?) Da”a declarat Ionuţ Negoiţă în exclusivitate pentru