Fotbal intern

Ionuț Negoiță, anunț incredibil: „Nu le-am dat Dinamo fanilor pentru că îmi consumau din energie”

01.02.2021 | 19:45
Ionut Negoita anunt incredibil Nu leam dat Dinamo fanilor pentru ca imi consumau din energie
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a făcut o declarație-șoc înainte de meciul cu FCSB și a avut o explicație uluitoare legată de motivul pentru care nu a cedat Dinamo fanilor din program DDB.

FANATIK a publicat o investigație-eveniment, în urma căreia au ieșit la iveală documente oficiale care demonstrează că Ionuț Negoiță este în continuare patronul lui Dinamo, iar „El Nuevo Dinamo” al lui Cortacero a fost doar o mascaradă.

ADVERTISEMENT

Deșii fanii au preluat controlul și sunt singurii care aduc bani, Pablo Cortacero a amenințat cu procese pe toți cei care decid în locul său la club, într-un interviu exclusiv pentru site-ul nostru.

Ionuț Negoiță șochează: „Eu susțin încă Dinamo, substanțial!”

Ionuț Negoiță a surprins pe toată lumea după ce a declarat că încă susține finaciar Dinamo! Ba, mai mult, omul de afaceri a declarat chiar că se va înscrie în programul DDB: „Eu susțin încă Dinamo, substanțial! Da, de ce vă miră? Îi las cu sediul la RIN, cu magazinul, cu cantonamentul, susțin destul de multe chestii. Când se vor rezolva toate astea și voi încasa ceva din restanțe, atunci mă înscriu în DDB, OK?”, a declarat Negoiță potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu speră până în ultima clipă că se va găsi dovada jafului petrecut la Dinamo, în acest moment suporterii din programul DDB fiind singurii care oferă stabilitate la echipă, iar Negoiță neagă un conflict cu cei din programul DDB: „Oricum, e de apreciat ceea ce fac suporterii, sunt pași spre normalitate. Hai să lămurim ceva: am avut mereu deschidere către DDB. E ușor să găsești o țintă în mișcare, unde să arunci cu săgeți!”.

Fostul sau actualul patron al lui Dinamo visează frumos și are încredere că Dinamo poate ajunge în play-off, în ciuda problemelor extrem de grave din Ștefan cel Mare, unde „miroase” a faliment: „Eu cred că Dinamo poate ajunge în play-off. E părerea mea, obiectivul e realizabil. Cel mai important e să se găsească soluții, să se ajungă la o formulă stabilă, de conducere și de finanțare, lucruri mai importante decât calificarea în play-off”, a mai spus Negoiţă.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță ultraoptimist înainte de Dinamo – FCSB: „2-0!”

Șirul declarațiilor surprinzătoare nu s-a oprit aici. „Omul de la Rin” mizează pe o victorie a lui Dinamo în meciul cu FCSB! Dinamovistul a explicat că va putea urmări cu și mai mare plăcere meciul dintre Dinamo și FCSB, acum că nu mai este implicat în mod direct la echipă și dă chiar un pronostic: „Dinamo – FCSB? Eu zic că 2-0. Evident, mă voi uita la meci, mai relaxat decât atunci când eram la conducerea clubului, plăcerea e mai mare acum. Stresul și presiunea nu-mi ofereau momente să mă bucur de fotbal pe-atunci. Acum, sunt liniștit și pot să văd calm o partidă de fotbal”.

Ionuț Negoiță a explicat și de ce nu a cedat clubul către suporteri și a preferat proiectul spaniolilor: „Îmi doream ca fanii să intre la conducerea clubului, erau cei mai bine intenționați, dar nu puteam aștepta la nesfârșit până se hotărăsc”, a mai spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

„Nu mai puteam merge pe promisiuni, discuțiile cu alte persoane ce spuneau, ei spuneau că vor Dinamo, îmi consumau multă energie. N-am mai așteptat! De aceea s-a ajuns la varianta Cortacero” – Ionuț Negoiță