Fotbal intern

Ionuț Negoiță, anunț URIAȘ după umilința cu Viitorul: “În maximum o lună, Dinamo va avea un alt proprietar!”

16.07.2019 | 10:50
Ionut Negoita anunt URIAS dupa umilinta cu Viitorul In maximum o luna Dinamo va avea un alt proprietar

Ionuț Negoiță, patronul clubului Dinamo, a declarat după umilința cu Viitorul că în maximum o lună, clubul va avea un alt proprietar. În luna iunie, finanațatorul “câinilor” i-a propus lui Rednic să cumpere clubul, însă antrenorul dat afară la finalul stagiunii trecute a refuzat să preia clubul. 

Ionuț Negoiță, anunț URIAȘ după umilința cu Viitorul: “Suporterii nu vor mai avem pe cine să înjure”

Deși a încercat de mai multe ori să vândă clubul, Negoiță a declarat că în acest moment negocierile sunt pe ultima sută de metri și în foarte scurt timp se va schimba proprietarul: „Eu caut soluții de doi ani de zile în ceea ce privește vânzarea clubului. Voiam să-mi recuperez măcar o părticică din ce am investit. Negociez cu trei entități, iar în maximum o lună Dinamo va avea alt proprietar! Sunt români, dar nu pot să dau alte detalii. O să vedeți că n-o să mai fiu la Dinamo!

Poate că de aici încolo vor fi performanțe. Dacă suporterii vor ca Dinamo să aibă un viitor strălucit, să lupte pentru stadion. Ei îl înjură pe Negoiță, dar în scurt timp nu vor mai avea pe cine să înjure”, a declarat Negoiță, la emisiunea GSP Live.

Patronul lui Dinamo a vorbit și despre umilința din meciul cu Viitorul, scor 0-5: „N-am fost fericit, din contră, am fost foarte supărat după meci. Îl consider un accident, s-au mai întâmplat și înainte. Și Real Madrid a pierdut cu 5-0. M-au deranjat multe, dar nu vreau să comentez prea mult latura fotbalistică. Consider că cei care se ocupă au făcut o treabă bună: au venit jucători testați. Mă uitam pe foaie, dar patru erau din echipa veche. N-a adus Rednic astă-iarnă o căruță de jucători și s-a rupt căruța?”

Ionuț Negoiță, anunț URIAȘ după umilința cu Viitorul În maximum o lună, Dinamo va avea un alt proprietar!
Ionuț Negoiță, anunț URIAȘ după umilința cu Viitorul În maximum o lună, Dinamo va avea un alt proprietar!

Ionuț Negoiță nu a uitat nici de războiul său cu suporterii echipei, pe care i-a taxat pentru incidentele de la Ovidiu: „Din punctul meu de vedere, e ceva în neregulă. Suporterii trebuie să lupte ca să se construiască stadion. Nu i-am văzut niciodată să facă scandal, ei sunt fericiți. În schimb, mă trezesc cu un comportament iresponsabil la adresa mea. Sunt pe un drum greșit. Le-am dat ocazia să cumpere acțiuni, le-am dat ocazia să conducă acest club. Discutam cu conducerea celor de la Bilbao, 40-50.000 de socios plătesc pentru club. Dacă plăteau și fanii dinamoviști măcar 100 de euro, atunci aveau posibilitatea să conducă. E mai complicat ca eu să duc de unul singur această echipă. Am dus-o destul”, a spus Negoiță.