Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă anunţă dezastrul pentru Dinamo: “Va dispărea în două săptămâni”

10.04.2020 | 13:28
Ionut Negoita anunta dezastrul pentru Dinamo Va disparea in doua saptamani
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă încearcă să-şi vândă acţiunile de la Dinamo şi anunţă dezastrul pentru clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Patronul “câinilor” a anunţat că echipa va dispărea în perioada imediat următoare şi acuză dezinteresul fanilor.

Urmează dezastrul pentru Dinamo?! Anunţul făcut de Ionuţ Negoiţă

Pandemia de coronavirus le dă mari bătăi de cap cluburilor din Casa Pariurilor Liga 1, iar Ionuţ Negoiţă anunţă un scenariu sumbru pentru Dinamo. Acesta susţine că sunt probleme cu primirea licenţei pentru sezonul viitor, iar următoarele 20 de zile sunt cruciale pentru viitorul “câinilor”.

ADVERTISEMENT

“E nevoie de 180.000 de euro pentru a lua licența. Dănciulescu nu a mai dat niciun semn. Cum aș putea refuza eu? Nu e vorba despre mine, ci despre Dinamo. Eu le-am transmis și suporterilor să preia pachetul ăsta de 82%.

Dacă Dinamo e pentru suporteri, aceasta ar fi cea mai bună variantă. Le-am spus să vorbească și la Primăria Sectorului 2, la Ministerul de Interne. Mergeți și căutați o soluție. Cred că lumea ia în glumă, că Negoiță glumește. Nu, nu am glumit niciodată.

ADVERTISEMENT

Am vorbit foarte serios când am spus că mă retrag. Dacă există dezinteresul ăsta, Dinamo va dispărea. Și nu e vorba despre un an-doi, ci despre două săptămâni. Dacă nu se ia licența în aceste 20 de zile, la revedere”, a declarat Ionuţ Negoiţă la ProSport Live.

Nimeni nu a fost cu adevărat interesat de Dinamo

Ionuţ Negoiţă a anunţat în toamna anului trecut că este dispus să cedeze Dinamo în schimbul sumei de 1 leu + 500.000 de euro. Patronul “câinilor” a susţinut că nimeni nu a fost cu adevărat interesat să preia pachetul de acţiuni.

ADVERTISEMENT

“Nu e nimic schimbat la Dinamo în momentul de față. Nimic nou, nicio perspectivă din păcate, arată destul de sumbru viitorul. Am furnizat informații pentru minimum 10 entitați interesate, dar toate au fost blufuri.

Dacă de doi ani și jumătate mi-am făcut cunoscut interesul și decizia mea a fost foarte clară de a ieși din această poveste, normal că sunt resemnat și nedumerit așa cum nimeni nu vrea să își asume o responsabilitate nici organizatoric nici financiar prin ce implică un club. Mi-am dat seama că nu e locul meu în fotbal”, a mai spus Ionuţ Negoiţă.

ADVERTISEMENT

Dinamo a ratat şi în acest sezon calificarea în play-off, fiind a treia stagiune consecutivă în care bifează această contraperformanţă. După primele două etape din play-out, în care au pierdut ambele meciuri, “câinii” ocupă locul 4 şi au un avans de trei puncte faţă de Chindia, echipă care se află pe poziţie de retrogradare în Liga 2.

ADVERTISEMENT