Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă are o avere fabuloasă, dar nu vrea să mai bage bani la Dinamo! Pe ce loc e în clasamentul “bogaţilor” din România

08.12.2018 | 15:26
Ionut Negoita are o avere fabuloasa dar nu vrea sa mai bage bani la Dinamo Pe ce loc e in clasamentul bogatilor din Romania

Ionuţ Negoiţă are o avere fabuloasă, dar nu vrea să mai bage bani la Dinamo. Omul de afaceri este pe locul 54 în “Top 300 cei mai bogaţi români” al revistei Capital şi a pasat conducere clubului spre George Drăghia, care deţine în prezent 93% din acţiuni.

Faţă de 2017, Ionuţ Negoiţă are o avere mai mică, acesta fiind estimată la 90-100 de milioane de euro în prezent. Ca domeniu de activitate, conform revistei Capital, omul de afaceri a făcut banii din imobiliare, sport şi hoteluri. În urmă cu un an, patronul hotelurilor RIN avea o avere estimată la 95-100 de milioane de euro.

De unde provine averea lui Ionuţ Negoiţă, omul din spatele lui Dinamo

Ionuţ Negoiţă nu se mai implică la Dinamo, dar are o avere care i-ar fi putut ajuta pe “câini”. “Printre afacerile care îi mai aduc venituri lui Negoiţă se mai numără cele patru hoteluri din grupul RIN, care actualizează 1.965 de camere, parcul acvatic Water Park din Otopeni, un centru de întreţinere corporală şi relaxare şi o tipografie. Înainte ca el să se dedice echipei Dinamo, iar fratele său, Robert Negoiţă, politicii, cei doi erau printre cei mai cunoscuţi dezvoltatori de locuinţe din Bucureşti”, au scris jurnaliştii Capital.

Ionuţ Negoiţă are o avere fabuloasă, dar nu vrea să mai bage bani la Dinamo. Pe ce loc se află în topul "bogaţilor"
Ionuţ Negoiţă are o avere fabuloasă, dar nu vrea să mai bage bani la Dinamo. Pe ce loc se află în topul “bogaţilor”

Chiar dacă Ionuţ Negoiţă are o avere impresionantă pentru fotbalul românesc, Dinamo Bucureşti a fost echipa care a investit printre cei mai puţini bani pe transferuri. Mai exact, în ultimele trei sezoane, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a plătit 30.000 de euro pentru aducerea lui Daniel Popa, în rest achiziţiile fiind făcute cu jucători liber de contract. În toamnă, FANATIK anunţa care sunt salariile câştigate de jucătorii de la Dinamo“În acest sezon nu mai vorbim de o clasare în primele 3 sau campionate sau trofee. Ne setăm obiectivul în funcţie de lotul pe care-l avem, format din tineri, chiar dacă acest obiectiv poate fi salvarea de la retrogradare”, declara Alexandru David la startul sezonului.