ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionuț Negoiță are un an de când nu a mai trecut pe la Săftica! Jucătorii speră la o vizită surpriză înaintea derby-ului

Autor: Marian Popovici | 04.10.2019 | 22:00
Ionuț Negoiță are un an de când nu a mai trecut pe la Săftica! Jucătorii speră la o vizită surpriză înaintea derby-ului
Ionuț Negoiță are un an de când nu a mai trecut pe la Săftica! Jucătorii speră la o vizită surpriză înaintea derby-ului. EXCLUSIV

FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Este primul “Derby de România” al sezonului, ultima confruntare directă dintre cele două rivale fiind în noiembrie 2018. Tot un an se face și de când Ionuț Negoiță nu a mai făcut o vizită la baza de pregătire de la Săftica, patronul lui Dinamo fiind în ultimul timp foarte discret în ceea ce privește fotbalul.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță are un an de când nu a mai trecut pe la Săftica! Nu mai merge la meciuri și vorbește rar despre fotbal

Ionuț Negoiță a rărit foarte mult aparițiile publice și nu mai merge la meciurile echipei pe care o patronează. De altfel, a trecut un an de zile de când Negoiță a făcut ultima vizită echipei la Săftica, în cantonament. Totuși, jucătorii lui Dinamo se gândesc că patronul ar putea să își facă apariția înaintea meciului cu FCSB, să îi încurajeze, mai ales că a trecut mult timp de când nu a mai făcut nicio vizită echipei.

Patronul lui Dinamo a intrat în conflict cu fanii după ce a renunțat la Mircea Rednic, în finalul stagiunii trecute. Au fost mai multe clinciuri între cele două entități, fanii cerându-i și acum să vândă de urgență clubul. Negoiță spunea în urmă cu două luni că este gata să vândă, însă termenul de 1 octombrie la care trebuia să se facă tranzacția, a expirat.

ADVERTISEMENT
Ionuț Negoiță are un an de când nu a mai trecut pe la Săftica! Jucătorii speră la o vizită surpriză înaintea derby-ului. EXCLUSIV
Ionuț Negoiță are un an de când nu a mai trecut pe la Săftica! Jucătorii speră la o vizită surpriză înaintea derby-ului. EXCLUSIV FOTO: Riccardo Piscitelli felicitat de catre Denis Ciobotariu dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti,

“Cel mai important este ca eu să predau ștafeta” 

Finanțatorul lui Dinamo l-a numit ca succesor pe omul de afaceri Claudiu Florică: “Sunt discuții avansate cu domnul Florică, despre care aș putea să zic că este, practic, succesorul. Discuțiile sunt serioase, am agreat sume, am agreat condiții, rămâne să-și mai lămurească anumite lucruri. În teorie, mi-a dat un termen, undeva în perioada 15-20 septembrie 2019. Sper să fie realizabil!

Este vorba despre o sumă aflată între două și trei milioane de euro. Cel mai important este ca eu să predau ștafeta, ca cineva să preia pachetul majoritar, să aibă decizia și să poate face managementul clubului”, a dezvăluit Negoiță în luna septembrie, la una dintre ultimele apariții publice.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!