Sport

Ionuț Negoiță, atac la fanii lui Dinamo: “Să fie mulțumiți cu ce primesc”

Fostul patron al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a ieșit din nou la atac și le transmite suporterilor lui Dinamo că au primit ceea ce și-au dorit de când au preluat echipa.
11.11.2021 | 12:00
Ionut Negoita atac la fanii lui Dinamo Sa fie multumiti cu ce primesc
ADVERTISEMENT

Fostul acționar majoritar al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a vorbit despre venirea lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare.

Rednic i-a pregătit pe „câini” și în 2018, pe vremea lui Ionuț Negoiță, iar omul de afaceri nu pierde nicio ocazie fără să îi „înțepe” pe fanii dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, mesaj pentru fanii lui Dinamo: „Primești ceea ce îți dorești”

Ionuț Negoiță nu e dat pe spate de venirea lui Mircea Rednic la Dinamo însă rămâne optimist că „Puriul” poate îndrepta situația:

„Poate se crede Dumnezeu, nu e. Eu cred doar în Dumnezeu. Cred într-un antrenor care are rezultate şi le aştept. Sperăm să vină rezultatele pentru că sunt dinamovist”.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic este privit de către suporterii lui Dinamo și de fanii-acționari din programul DDB ca un adevărat salvator și un mare dinamovist, lucru pe care îl știe foarte bine și Ionuț Negoiță.

„Fanii l-au dorit foarte mult şi atunci (în perioada în care echipa era condusă de Negoiță), şi acum, să fie mulţumiţi cu ce primesc. Când îţi doreşti ceva, primeşti ceea ce îţi doreşti”.

ADVERTISEMENT

Fostul patron al lui Dinamo crede în continuare că Dinamo se poate salva de la retrogradare și echipa mai are mult timp la dispoziție ca să revină: „Încă nu este prea târziu. Practic, mai e mult până se închide prima parte a campionatului. După aceea se înjumătățesc punctele și începe un alt campionat”, a spus Ionuț Negoiță potrivit sport.ro.

Ioan Andone, dorit de Nicolae Badea secundul lui Rednic

Fosta mare glorie a lui Dinamo e de părere că alb-roșiii se află într-o situație extrem de dificilă din punct de vedere financiar și rămâne principala problemă înaintea celei sportive.

ADVERTISEMENT

„Planul de insolvență va fi aprobat greu. Salvarea de la retrogradare se poate, dar ce faci după? E foarte greu ce se dorește la Dinamo. Eu zic că e mai greu e să rezolvi situația economică, situația sportivă poate să fie rezolvată, Mircea a avut și mult ghinion, dar mai sunt puncte în joc, Dinamo poate să se salveze, are forța necesară”.

„Fălcosul” a dezvăluit că Nicolae Badea l-a contactat și i-a propus să vină ca antrenor secund alături de Mircea Rednic: „Mircea Rednic m-a vrut secundul lui și i-am spus că vin doar ca șeful lui. M-am trezit cu un telefon de la domnul Badea, dacă pot să vin ca secund și i-am spus că vin, dar doar ca șeful lui”.

Andone a explicat și de ce Florin Răducioiu nu va veni la Dinamo, la fel cum s-a întâmplat și cu Marius Niculae și Ionel Dănciulescu: „Nu sunt bani la Dinamo, nici pentru Marius Niculae, nici pentru Răducioiu, nu am vorbit cu Radu, nu știu ce i-au propus, ce nu i-au propus, dar el vrea să fie apreciat și să muncească pentru Dinamo, nu să meargă și să stea într-un birou”, a mai spus Ioan Andone, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT