Fotbal intern

Ionuț Negoiță, atacat din interior! Florin Prunea, supărat pe finanțatorul lui Dinamo: „Băiatule, fă un efort şi dă un salariu”

18.04.2020 | 17:30
Ionut Negoita atacat din interior Florin Prunea suparat pe finantatorul lui Dinamo Baiatule fa un efort si da un salariu
ADVERTISEMENT

Florin Prunea l-a atacat pe Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, pe care este supărat din cauza actualei situații de la club.

Ionuț Negoiță, atacat de Florin Prunea

Florin Prunea a lansat un atac vehement la adresa lui Ionuț Negoiță, pe care este supărat din cauza situației actuale de la Dinamo: Cine are urechi să audă. Eu nu mai am contact cu nimeni de acolo.

ADVERTISEMENT

Negoiță să cheme jucători şi să vorbească cu ei, să-i facă să înţeleagă. Mulţi dintre ei nu ştiu ce se întâmplă. Au şi ei familii, copii. Măcar acum că se apropie sărbătoarea asta creştinească”.

„Bă băiatule, fă un efort şi dă-le şi lor un salariu de Paşte pentru că sunt jucători care au 1000 euro pe lună, 1500 -2000 euro. Păi nu e un Dumnezeu sus? Îți baţi joc de ei în halul acesta?

ADVERTISEMENT

Să nu faci un efort să aibă şi ei ce să pună de Paşte pe masă? Mulți au contracte mici. Foarte puţini au contracte mari la Dinamo”, a declarat Florin Prunea.

Florin Prunea despre „războiul civil” pe care l-a găsit la Dinamo

Florin Prunea a amintit de faptul că a ajuns la Dinamo într-un moment nefast, pe care îl compară cu un „război civil”: Din păcate când am venit la Dinamo am picat în mijlocul unui război civil, până la urmă a fost și o experiență pentru mine.

ADVERTISEMENT

Nu cred că Dinamo va intra în faliment, sunt convins că patronul nu va lăsa echipa să moară și va interveni.

La Dinamo au fost momente grele și atunci mi-am zis că ăsta nu mai e Dinamo pe care îl știu, să se certe dinamoviști între dinamoviști. Cu siguranță asta nu va fi ultima mea experiență la Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„Singurul poate să salveze Dinamo este patronul. Eu nu am fost angrenat în vreo tranzacție, astea sunt problemele care îi aparțin domnului Ionuț Negoiță”, a spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT