Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă cere ajutorul fanilor pentru salvarea lui Dinamo: “Eu sunt istorie! Trebuie să găsească soluţii”

03.04.2020 | 18:09
Ionut Negoita cere ajutorul fanilor pentru salvarea lui Dinamo Eu sunt istorie Trebuie sa gaseasca solutii
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță nu mai este dispus să investească bani la Dinamo și cere ajutorul fanilor pentru salvarea clubului, conform antenasport.ro.

Ionuţ Negoiţă cere ajutorul fanilor pentru salvarea lui Dinamo

Ionuț Negoiță a vorbit despre faptul că nu mai este dispus să investească bani la Dinamo și cere ajutorul fanilor pentru rezolvarea problemelor financiare apărute la club.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să găsească soluţii, dacă vor să mai aibă club. E vorba de a fi sau a nu fi. Pe mine m-ar durea sufletul să nu mai fie, dar dacă nu, înseamnă că atât se poate.

Eu sunt istorie la Dinamo! Dacă nu vine cineva, că e unul, o sută, suporteri sau ce sunt ei, să facă ceva, nu există viitor”, a anunțat Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

„Cu sau fără coronavirus, tot asta era”

Ionuț Negoiță a precizat că nu din cauza pandemiei de coronavirus are nevoie de sprijin financiar, ci problemele cu banii de la Dinamo sunt cele mai vechi, motiv pentru care fotbaliștii „câinilor” nu își primiseră salariile în prima parte a sezonului din Casa Pariurilor Liga1.

„Cu sau fără coronavirus, tot asta era. Dinamo va mai exista sau nu, în funcţie de ceea ce vor face oamenii, că minuni nu se întâmplă. Eu le-am spus că trebuie să găsească soluţii de supravieţuire.

ADVERTISEMENT

Dacă pot fi găsite, bine, dacă nu, ce-aş putea face eu mai mult?!”, a mai spus Ionuț Negoiță.

Între timp, Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a făcut un gest impresionant pentru medicii care luptă împotriva coronavirusului, punând la dispoziție pe gratis camere în hotelul pe care îl deține.

ADVERTISEMENT

„Consider că în astfel de momente grele pentru țară trebuie să facem tot ce putem pentru a ajuta”.

„Sper ca tot mai mulți oameni de afaceri cu posibilități să strângă rândurile și să ajute pe cât posibil pentru a trece mai ușor peste momentele dificile prin care trecem”, a spus Ionuț Negoiță

ADVERTISEMENT