Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă, criticat de Ionel Augustin: “Dinamo nu mai e Dinamo”

Autor: Mirela Apostol | 15.07.2018 | 15:31
Ionuţ Negoiţă, criticat de Ionel Augustin. Patronul lui Dinamo, în cadrul unei conferinţe

Ionuţ Negoiţă, criticat de Ionel Augustin, după ce formaţia din Ştefan cel Mare a avut un an 2018 foarte dificil. Gloria clubului FC Dinamo Bucureşti este de părere că întregul club are parte de un management prost şi atrage atenţia că echipa şi-a pierdut identitatea.

“Sunt foarte revoltat, dar nu mă exteriorizez. Ne-am pierdut identitatea! Modul în care echipa se exprimă…Dinamo nu mai e Dinamo. Sunt foarte nemulțumit de modul în care se manageriază această echipă. E foarte greu ca Dinamo să mai revină la nivelul la care a fost.

Ionuţ Negoiţă, criticat de Ionel Augustin

Politica e foarte proastă, se aduc fără experiență din Liga a 2-a și Liga a 3-a. Când faci asta, joci ca o echipă de Liga a 2-a sau a 3-a”, a spus Ionel Augustin, la Telekom Sport.

Ionuţ Negoiţă, criticat de Ionel Augustin. Patronul lui Dinamo zâmbeşte având fularul la gât
Ionuţ Negoiţă, criticat de Ionel Augustin. Şeful lui FC Dinamo Bucureşti poartă fularul clubului

Şi Niculae îi critică

“Săgeată” regretă şi el situaţia grea în care a ajuns clubul: ”Ne-am obişnuit în ultimul timp să nu mai avem transferuri sonore, Dinamo să se mulţumească cu ce rămâne de la celelalte echipe şi pe bani puţini şi cu speranţele că o să devină buni de transferuri. Cam asta e în situaţia de faţă. O singură chestie îmbucurătoare, că promovează tineri, asta e clar. Dar nu poţi să ai pretenţii pe termen scurt. Depinde ce transferuri vor mai face. Cu echipa asta, aşa tânără şi fără jucători cu nume sonore… Mă aştept totuşi să aducă nişte jucători importanţi”, a spus Marius Niculae.

Citeşte şi:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!