Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă îi replică dur lui Mircea Rednic: “Nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. El e un tip şmecher, dar să-şi asume”

20.06.2019 | 17:34
Ionut Negoita ii replica dur lui Mircea Rednic Nu sa intalnit hotul cu prostul El e un tip smecher dar sasi asume

Ionuț Negoiță, care continuă să fie principalul acționar la Dinamo, a decis să acorde un interviu pentru site-ul doardinamo.ro, pentru a-și expune punctul de vedere referitor la așa zisele tratative pe care le-a avut cu Mircea Rednic pentru preluarea clubului din Ștefan cel Mare. Ionuț Negoiță îi replică dur lui Mircea Rednic la toate acuzațiile aduse de acesta.

Ionuț Negoiță, despre vânzarea clubului Dinamo

“El vrea să conducă pe banii mei, asta e ideea. Iar eu îi dau ocazia să conducă pe banii lui. Că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul. El e un tip șmecher, dar dacă cineva vrea să decidă, îl pun la dispoziție TOT și să-și asume. E ca și cum eu plătesc la o mașină ratele, asigurare, benzină, reparațiile, tot, și vine cineva să o conducă. NU! Eu dau mașina și o dau la un preț foarte bun. Eu nu am soluții. Subiectul ăsta l-am închis. Eu sunt pe punctul în care aștept de 2 ani să vină cineva și să ia clubul. Nu vreau să intru într-o polemică cu Rednic, eu chiar mi-aș dori ca el să cumpere acest club.”

Negoiță explică faptul că așteaptă de doi ani o persoană serioasă care să vină și să spună clar că vrea să ,preia complet Dinamo, să facă performanță și este deschis să discute acest aspect cu oricine e de bună credință: “Am salvat clubul, l-am ținut în viață în toți acești ani SINGUR. Acum vreau să-l dau unuia sau unora care să facă performanță. Eu vreau discuții cu liderii suporterilor, am stat la dispoziție tot timpul, le-am zis clar, strângeți voi bani sau căutați pe cineva. Eu am făcut tot ce am putut pentru acest club.”

Ionuț Negoiță crede că Rednic e un șmecher care vrea să conducă Dinamo pe banii altuia

Negoiță nu crede că Rednic vrea să cumpere clubul cu adevărat

Principalul acționar la Dinamo crede că intenția lui Mircea Rednic de a cumpăra clubul nu a fost una serioasă, deși el este dispus să negocieze în continuare chiar și cu Rednic: “Intenția mea de a vinde Dinamo a fost serioasă și rămâne foarte serioasă. În general, dar și în ceea ce-l privește pe Mircea Rednic. Mă așteptam chiar dacă soluțiile nu îi conveneau să-mi facă o contra-ofertă, cum e normal. Dar am primit doar un răspuns în presă cu motive.

Părerea mea e că el nu-și dorește să cumpere clubul, ci ar vrea să rămână și să decidă la un club fără să-și asume toate responsabilitățile. Asta nu se poate din păcate. Dacă își dorește el trebuie să vină și să ia la pachet tot clubul, 93 la sută din acțiunile care îmi aparțin mie, fără probleme, în condiții foarte bune.

Ionuț Negoiță a lucrat cu Mircea Rednic, iar acum sunt dușmani

Negoiță, deschis și pentru a negocia cu suporterii

Sunt foarte deschis la a negocia, a discuta, cu oricine e interesat, chiar de față cu reprezentanți ai suporterilor. Fac asta pentru că au tot dezinformat câte unii că eu în realitate nu îmi doresc vânzarea clubului.

Sper în a se găsi o soluție cât mai bună și cât mai rapidă pentru ca clubul să facă performanțele pe care ni le dorim toți dinamoviștii, lupta la titlu și nu numai. De ce nu, o soluție ar fi ca și dinamoviștii să se solidarizeze și să vină să dialogăm și să ia ei clubul și să decidă soarta acestei echipe, cum se întâmplă și în țările mai avansate decât noi.”