Sport

„Groparul” Ionuț Negoiță, glume pe seama situației în care a ajuns Dinamo: „Mbappe rămâne liber în vară, e o soluție!”

Ionuț Negoiță a glumit pe seama situației de la Dinamo, iar fostul patron al „câinilor” a spus că Mbappe ar putea fi o opțiune pentru echipă, francezul urmând să fie liber de contract în vară.
18.03.2022 | 21:16
Groparul Ionut Negoita glume pe seama situatiei in care a ajuns Dinamo Mbappe ramane liber in vara e o solutie
Ionuț Negoiță glume pe seama situației de la Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul patron al „alb-roșilor” a recunoscut că a încercat să se mai uite la meciurile lui Dinamo, însă din cauza jocului elevilor lui Dusan Uhrin simte că își pierde timpul în fața televizorului.

Ionuț Negoiță glume pe seama situației de la Dinamo

Ionuț Negoiță a glumit pe seama situației de la Dinamo, iar fostul patron al echipei îl propune pe Kylian Mbappe în vară la echipă, dacă tot va rămâne liber de contract atacantul francez.

ADVERTISEMENT

„Sincer, m-am uitat așa sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar știu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract și ar fi soluție pentru sezonul următor, mă gândesc.

Ca să existe și un echilibru cu celălalt ‘Mbappe’ de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a spus Ionuț Negoiță, într-un interviu pentru Pro TV, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

„Dinamo trebuie să câștige barajul!”

Ionuț Negoiță a continuat și a vorbit despre șansa de care beneficiază Dinamo, după ce primarul Clinceniului a anunțat retrogradarea echipei și după ce Gaz Metan Mediaș a rămas cu un lot format din jucători veniți de la echipa de tineret.

„Este o rază de speranță. Înțeleg că Academica Clinceni și Gazul sunt ca și duse, deci practic locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potențial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să câștige barajul și nu va fi ușor, după părerea mea. Sunt niște realități din păcate, speram ca în iarnă să reușească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâștiga și să se urce puțin în clasament.

Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta”, a mai spus fostul patron al lui Dinamo.

Dinamo ocupă locul 14, cu 9 puncte, fiind la o distanță de două puncte de Academica Clinceni, penultima clasată din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT