Fotbal intern

Ionuț Negoiță i-a surprins pe investitorii spanioli cu noi datorii! Au mai fost găsite 3 facturi neachitate, în valoare de 500.000 de euro

27.04.2020 | 16:36
Ionuț Negoiță i-a surprins pe investitorii spanioli cu noi datorii! Au mai fost găsite 3 facturi neachitate, în valoare de 500.000 de euro
Ionuț Negoiță i-a suprins pe investitorii spanioli! Au mai fost găsite 3 facturi neachitate, în valoare de 500.000 de euro. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Investitorii spanioli care vor să cumpere Dinamo au rămas surprinși când au mai găsit alte trei facturi neachitate ale lui Ionuț Negoiță, în valoare de 500.000 de euro, conform gsp.ro.

Ionuț Negoiță i-a surprins pe investitorii spanioli

Ionuț Negoiță i-a surprins pe investitorii spanioli, după ce aceștia au găsit trei facturi neachitate în valoare de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Firmele lui Ionuț Negoiță şi hotelurile pe care le deţine au fost şi continuă să fie princiaplul partener de afaceri al clubului Dinamo.

Chiar dacă au aflat abia acum de cele trei datorii, investitorii spanioli continuă să își dorească să cumpere Dinamo și chiar au acceptat și noile facturi ale lui Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, laude pentru investitorii din Spania

Ionuț Negoiță a vorbit despre vânzarea lui Dinamo și a zis că investitorii din Spania au prioritate în acest moment, iar ibericii au anunțat că vor să cumpere clubul până la data de 30 aprilie.

„Au avansat niște lucruri, nu asta e problema, problema este că acel fond de investiții din Spania, cu care suntem în discuții au făcut în weekend o propunere destul de ciudată, în care să aibă salariile la zi plătite.

Eu le-am zis dau totul pe un lei, ei să se ocupe de restul, eu am avut o discuție cu ei și s-au resuscitat, ajungând la o formulă de compromis.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut, ei par oameni serioși, mi-au zis că au bani, au oameni pregătiți în fotbal, dar să vedem. Ei sunt la curent cu tot ce se întâmplă la Dinamo, dar ei voiau să renunțăm la tot și să mai punem și bani, ei doar să vină și să adauge.

Acum s-a găsit formula de compromis, Domne Ajută ca ei să fie cei care trebuie”, a mai spus Ionuț Negoiță.

„Cu tot cu ce are PCH-ul, undeva la 200.000 de euro, sunt undeva la 3 milioane de euro. Inclusiv și ei au dat sub formă de împrumut. Dar toate, toate datoriile sunt de 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Datoriile sunt de 2.630.000 de euro, iar până la 3 milioane sunt banii de la PCH și nu mai știu ce”, a mai declarat Ionuț Negoiță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri