Fotbal intern

Ionuț Negoiță iese la atac și îi amenință pe ultrașii care i-au vandalizat hotelul: “Suporterii nu mă intimidează! Fac plângere penală”

05.06.2019 | 14:10
Ionut Negoita iese la atac si ii ameninta pe ultrasii care iau vandalizat hotelul Suporterii nu ma intimideaza Fac plangere penala

Ultrașii lui Dinamo au protestat violent marți seara la hotelul Rin după ultimele schimbări de la club. Picătura care a umplut paharul a fost demiterea lui Mircea Rednic și aducerea lui Eugen Neagoe. Fanii au aruncat materiale pirotehnice și au adus la hotel și o cruce cu numele lui Ionuț Negoiță. 

Ionuț Negoiță iese la atac și îi amenință pe ultrașii care i-au vandalizat hotelul: “Dacă au chef de golănii, vor plăti!”

Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță a reacționat după incidentele de la hotelul Rin și a declarat că la va face plângere penală ultrașilor: „Am strâns toate datele, filmări, poze cu pagubele, avem și filmările de pe camerele de supraveghere. Vom face o plângere penală la poliție. Sunt mai multe chestii aici, vandalism, tulburarea liniștii publice, prejudicii de tot felul. Dacă au chef de golănii, vor plăti!

Eu de doi ani am făcut o ofertă publică. Sunt deschis să dau clubul și ei au spus că pun mână de la mână, dar cu scandaluri și golănii nu ajung bine. Unii au strâns în acești doi ani 25.000 de euro, ceilalți nimic. 

Ori de câte ori am avut solicitări de la peluză să ne întâlnim, am acceptat, dar nu voi tolera niciodată golăniile. Ei fac rău lui Dinamo, sunt manipulați de unii care pretind să sunt dinamoviști. Unii sunt influențați de niște băieți care n-au mai fost lăsați să-și facă mendrele prin club. Suporterii nu mă vor intimida cu astfel de gesturi. Niciodată, ba din contră! O să mai vedeți…”, a declarat Ionuț Negoiță pentru gsp.ro.

Ionuț Negoiță iese la atac și îi amenință pe ultrașii care i-au vandalizat hotelul: "Suporterii nu mă intimidează! Fac plângere penală"
Ionuț Negoiță iese la atac și îi amenință pe ultrașii care i-au vandalizat hotelul: “Suporterii nu mă intimidează! Fac plângere penală”

Dinamo, cea mai slabă clasare din istorie

Până la această oră nu a fost făcută nicio plângere penală pentru incidente. Dinamoviștii și-au anunțat prezența și la prezentarea oficială a noului antrenor, Eugen Neagoe, care va avea loc la ora 15:00.

Pentru Dinamo, locul 9 în Liga 1 Betano este cea mai slabă clasare din istoria clubului. Mircea Rednic nu a reușit să redreseze echipa din octombrie și a fost demis după ce a izbucnit un scandal și patronul Ionuț Negoiță. Fanii nu au fost de acord cu această schimbare și după ce au scris mesaje anti-Negoiță pe zidurile stadionului, au mers la hotelul Rin unde au aruncat cu materiale pirotehnice.

  • 9 este locul pe care a încheiat Dinamo în Liga 1 Betano
  • 10.000 de euro pe lună va avea Eugen Neagoe