Ionuț Negoiță îl atacă dur pe Mircea Lucescu: „Dacă nu face mare lucru pentru Dinamo, să nu se facă de râs!”

Andrei Șchiopu   
în Dinamo
19/01/2020, 20:43
Ionuț Negoiță îl atacă dur pe Mircea Lucescu: „Dacă nu face mare lucru pentru Dinamo, să nu se facă de râs!”
Ionuț Negoiță îl atacă dur pe Mircea Lucescu: „Dacă nu face mare lucru pentru Dinamo, să nu se facă de râs!”

Ionuț Negoiță l-a atacat dur pe Mircea Lucescu, cel care a declarat că Nicolae Badea este cel mai indicat om să preia Dinamo și că preluarea clubului de către arabi sunt „fake news”. Patronul „câinilor” a declarat pentru gsp.ro că s-a supărat foarte tare în urma declarațiilor făcute de „Il Luce”.

Ionuț Negoiță, atac dur la adresa lui Mircea Lucescu

Ionuț Negoiță l-a atacat dur pe Mircea Lucescu, pe care s-a supărat pentru că a catalogat informațiile conform cărora un grup de investitori arabi ar vrea să cumpere Dinamo sunt „fake news”. Atacul vine oarecum surprinzător, mai ales în condițiile în care Constantin Anghelache, unchiul lui Ionuț Negoiță și cel care l-a ajutat să ajugă patronul „câinilor”, este bun prieten cu „Il Luce”.

„Ce m-a deranjat cel mai tare este dezinformarea că eu n-aș spune adevărul vizavi de Dinamo. Apoi a zis că datoriile reale ar fi de 6,7 milioane de euro. N-am o problemă apropo de faptul că face PR altora, poate s-a apucat de treaba asta după ce a lăsat antrenoratul deoparte.

N-am ranchiuni vizavi de domnul Badea, de asemenea, domnul Lucescu indicându-l ca potențial salvator al lui Dinamo. Îmi dau tot concursul față de domnul Badea sau altcineva care să preia Dinamo!”, a spus Ionuț Negoiță.

„Nu știu dacă dânsul a făcut ceva pentru Dinamo!”

„Înainte să fac anunțul că vând Dinamo pe un leu, l-am sunat și am încercat să discut cu dânsul, că poate are idei, să găsim o soluție pentru viitorul clubului, un sfat, ceva. Ciudat e că nu mi-a mai răspuns la telefon! 

Eu înțeleg că toată lumea vrea să-și țină banii în buzunar, iar în fotbal sunt doar persoanele care vor doar să primească, nu și să dea ceva înapoi la fotbal”, a continuat patronul lui Dinamo.

„Nu știu dacă dânsul a făcut ceva pentru Dinamo, la rivale se tot duce, par ciudate prezențele dânsului acolo! Și-a făcut abonament la cele două entități ale suporterilor dinamoviști, socios, să dea 3 lei, 5 lei ceva?!

Mă așteptam ca dânsul să fie printre primii în acele organizații, nu să se înscrie în corul mincinoștilor care dezinformează! Dacă e mai pregătit ca ANAF-ul, acolo Dinamo apare că are datorii de 2 milioane de euro, se poate verifica, să ne spună și nouă. Sunt chestiuni publice, la vedere.

Dacă nu face mare lucru pentru Dinamo, să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă, să vorbească mai puțin, să nu mai dezinformeze, că e plin fotbalul românesc de dezinformatori. Mi-e teamă că devine penibil, așa că măcar să se abțină. Dacă vrea să facă ceva concret pentru Dinamo, atunci să facă ceva palpabil! Cei ce nu fac nimic pentru Dinamo măcar să tacă!”, a încheiat Ionuț Negoiță.

  • 74 de ani a împlinit Mircea Lucescu pe 29 iulie
Închide ×