Fotbal intern

Ionuț Negoiță îl blochează pe Dan Nistor la Dinamo. ”Nu pleacă!”

27.11.2019 | 08:24
Ionut Negoita il blocheaza pe Dan Nistor la Dinamo Nu pleaca
ADVERTISEMENT

Dan Nistor este unul dintre cei mai apreciați jucători din lotul lui Dinamo, iar mijlocașul central  care este și căpitanul formației din Ștefan cel Mare nu duce lipsă de oferte, dar Ionuț Negoiță a ținut să lămurească situația acestuia și a făcut un anunț în legătură cu viitorul său.

Ionuț Negoiță a lămurit situația lui Dan Nistor

După ce au apărut informațiile conform cărora Dan Nistor ar putea să plece la o echipă din Arabia Saudită în schimbul sumei de 300.000 de euro, Ionuț Negoiță a ținut să infirme zvonurile și i-a liniștit pe suporterii echipei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost nicio discuţie despre vânzarea lui Dan Nistor şi nici nu va fi. Dan nu pleacă de la Dinamo”, a spus Ionuţ Negoiţă, patronul echipei Dinamo București, atunci când a fost întrebat de Gazeta Sporturilor despre situația lui Dan Nistor.

16 goluri și 37 de pase decisive are Dan Nistor la Dinamo

În vârstă de 31 de ani, Dan Nistor a revenit la Dinamo în luna ianuarie a anului 2018, după ce a petrecut 6 luni la CFR Cluj. Inițial, mijlocașul central a ajuns la formația din Ștefan ce Mare în vara anului 2017, după ce își încheiase contractul cu Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 1 milion de euro, Dan Nistor a adunat 11 meciuri în sezonul 2019 – 2020 pentru Dinamo, a dat 3 goluri și a oferit 8 pase decisive. În total, mijlocașul a bifat 98 de prezențe în tricoul echipei din Ștefan cel Mare, a marcat 16 goluri și a bifat 37 de asisturi.

Dan Nistor a început fotbalul la Curtea de Argeș, iar în iulie 2009 a ajuns la CS Mioveni. Pandurii Târgu Jiu l-a cumărat în iulie 2010 cu 200.000 de euro de la formația din Argeș, iar apoi l-a vândut la Thonon Evian cu 800.000 de euro. A revenit în Casa Pariurilor Liga 1 în ianuarie 2014, la Pandurii Târgu Jiu, iar după a mai evoluat pentru Dinamo și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT