Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă, informaţii de ultimă oră despre vânzarea clubului Dinamo: “Situaţia nu e atât de dramatică” + săgeţi către Florin Prunea: “Să-şi vadă de treaba lui”

19.04.2020 | 20:21
Ionut Negoita informatii de ultima ora despre vanzarea clubului Dinamo Situatia nu e atat de dramatica  sageti catre Florin Prunea Sasi vada de treaba lui
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a vorbit despre situația de la Dinamo și a accentuat din nou ideea ca suporterii să cumpere clubul, pentru că el nu mai dorește să investească niciun ban la formația din șoseaua „Ștefan cel Mare” și a mai declarat că situația nu e atât de dramatică pe cât pare.

Informațiile de ultimă oră ale lui Ionuț Negoiță despre vânzarea lui Dinamo

Ionuț Negoiță a mai oferit informații noi despre vânzarea lui Dinamo:„Depinde de ei, nu de noi! Dacă dinamoviștii vor să aibă Dinamo, trebuie să se miște repede. Am tot așteptat după unii băgători în seamă și am tot așteptat să se materializeze ceva, iar din păcate fanii au avut de suferit.

ADVERTISEMENT

Eu regret că am intrat în fotbal la Dinamo, regret că am salvat Dinamo de la faliment, unii au memoria scurtă. Văd mari dinamoviști, care au avut mult de câștigat de la Dinamo, care nu dau 1.000 de euro pe un abonament.

Acum am considerat că nu e cazul ies, să nu mă mai lupt cu toți nebunii. Am preluat clubul cu 3 săptămâni înainte de licențiere și am băgat 3.000.000 de euro, după care am dat 5-6.000.000 de euro pentru majorare de capitol.

ADVERTISEMENT

Clubul a făcut profit, iar banii s-au dus să se plătească toate cheltuielile. O societate în fotbal mănâncă bani, nu prea câștigă”.

„Eu m-am decis să nu mai investesc, iar ca urmare am rămas la 1 leu pentru 82% din acțiuni. Cealaltă grupare a suporterilor a răspuns ofertei să preia clubul, cu tot cu baza de la Săftică, restaurant, sală de sport, terenuri sintetice, tot.

ADVERTISEMENT

Partea din față nu a fost niciodată sportului s-a vândut pentru a se ieși din insolvență, dar nu are legătură cu baza sportivă pe care o știe toată lumea.

E o eșalonare făcută către ANAF de 500.000 de euro și 250.000 de euro litigiul cu Rotariu, pe care o să-l câștigăm. O parte din datorii sunt eșalonate, altele pot fi eșalonate, deci situația nu e atât de dramatică”, a mai spus Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Săgeți către Florin Prunea

Ionuț Negoiță nu l-a uitat nici pe Florin Prunea, cel care l-a acuzat că nu a plătit salariile fotbaliștilor: A fost un lot plătit cu 450.000 de euro, iar el a condus acest lot și Florin Prunea să-și vadă de treaba lui, eu nu sunt dator pe viață să țin Dinamo.

Nicolae Stanciu le-a dat o palmă multora așa-ziși dinamoviști. Eu le-am spus mereu să dea un leu și să ia Dinamo, un club care încă trăiește, are suporteri”.

„Dacă nimeni nu se gărbește să plătească, clubul intră în faliment, eu n-am nicio treabă cu fotbalul. Singura șansă ca Dinamo să trăiască sunt suporterii, din păcate.

Dacă suporterii s-ar uni și ar face o formulă, eu cred că Dinamo o să meargă mai departe și poate să ajungă în top”, a mai spus Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT