Fotbal intern

Exclusiv. Negoiţă e zbir! Ce păţesc jucătorii dacă ratează play-off-ul

S-a schimbat politica salarială a lui Ionuţ Negoiţă. Ce păţesc jucătorii dacă echipa ratează play-off-ul: va fi dramă financiară!
23.11.2017 | 00:26
Exclusiv. Negoiţă e zbir! Ce păţesc jucătorii dacă ratează play-off-ul
ADVERTISEMENT

Dinamo pare să treacă în acest moment prin una din cele mai negre perioade din istorie. Patronul vrea să plece, societatea are datorii de 1 milion de euro (lucru recunoscut de Negoiţă, pe lângă cele aproape 4 milioane de euro pe care trebuie să i le dea lui Nicolae Badea), iar conducerea ar da afară antrenorul, dar n-au bani să-i plătească despăgubirile contractuale. În plus, tehnicianul care ar trebui să fie noul antrenor a refuzat pe motiv de instabilitate financiară a clubului. 

În toată această situaţie, Ionuţ Negoiţă a avut puterea să se ţină de cuvânt:)) Nu e vorba de vreo infuzie de capital sau de cine ştie ce investiţie, ci de neplata salariilor. FANATIK.RO a aflat că, în acest moment, mai e puţin şi se împlinesc două luni de când fotbaliştii lui Dinamo nu şi-au mai primit lefurile! De altfel, patronul îi ameninţase cu acest lucru încă din luna septembrie, de la scandalul “beţia de la Piatra Neamţ”. 

ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă înjumătăţeşte salariile dacă nu se prinde play-off-ul

Negoiţă afirmase atunci că jucătorii nu îşi vor mai primi salariile până în momentul în care echipa va ajunge pe locul 3 în clasament. Totuşi, din informaţiile FANATIK.RO, a mai lăsat de la el. Într-o discuţie cu Vasile Miriuţă, finanţatorul i-a spus să le transmită fotbaliştilor că le va plăti salariile cu întârziere până în momentul în care formaţia din Ştefan cel Mare va fi pe loc de play-off. 

ADVERTISEMENT

Fotbaliştii riscă mult dacă nu vor ajunge în play-off. Conform regulamentului semnat de fotbalişti, aceştia urmează să aibă parte o o înjumătăţire a salariilor în caz că echipa ratează calificarea în prima parte a clasamentului la finalul sezonului regulat. Dinamo se află în acest moment pe poziţia a şaptea, la patru puncte de Astra, ocupanta ultimului loc care duce în play-off. 

12.000 de euro pe lună este cel mai mare salariu de la Dinamo în acest moment. Beneficiarul este Adam Nemec

“S-a vorbit foarte mult despre salariile de la Dinamo. Salariile oscilează între 7.000 şi 12.000 de euro pe lună”  Alexandru David, preşedinte Dinamo

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri